Koti > Suojaus > Verkon suojausominaisuudet > Verkkolaitteen turvallinen hallinta SSL/TLS:n avulla > Verkkolaitteen turvallinen hallinta WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Verkkolaitteen turvallinen hallinta WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Verkkolaitteen turvallinen hallinta edellyttää, että hallinta-apuohjelmia käytetään suojausprotokollien kanssa.

On suositeltavaa käyttää HTTPS-protokollaa suojattuun hallintaan. Tämän protokollan käyttö edellyttää, että laitteessa on otettu käyttöön HTTPS.

image
  • HTTPS-protokolla on oletusarvon mukaan käytössä.
  • Voit muokata HTTPS-protokollan asetuksia verkkopohjaisen hallinnan avulla.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita ”https://yleinen nimi” selaimen osoitepalkkiin (missä ”yleinen nimi” on varmenteelle määrittämäsi yleinen nimi, esimerkiksi IP-osoite, osoitteen nimi tai verkkoalueen nimi).
  3. Oletusarvoisesti salasanaa ei tarvita. Jos olet määrittänyt salasanan, kirjoita se ja napsauta image.
  4. Voit nyt käyttää tulostinta HTTPS-protokollalla.
    image
    • Jos käytät SNMPv3-protokollaa, toimi seuraavien vaiheiden mukaan.
    • Voit muuttaa SNMP-asetuksia myös BRAdmin Professional -ohjelmassa.
  5. Napsauta Network (Verkko)-välilehteä.
  6. Napsauta Protocol (Protokolla).
  7. Varmista, että SNMP-asetus on käytössä, ja valitse sitten Advanced Settings (Lisäasetukset).
  8. Määritä SNMP-asetukset.
    image
    SNMP Mode of Operation (SNMP-käyttötila) -vaihtoehtoja on kolme.
    • SNMP v1/v2c read-write access (SNMP v1/v2c -luku-kirjoitus-käyttö)

Tässä tilassa tulostuspalvelin käyttää SNMP-protokollan versioita 1 ja 2c. Tässä tilassa voidaan käyttää kaikkia Brother-sovelluksia. Tila ei kuitenkaan ole suojattu, sillä käyttäjiä ei varmenneta eikä tietoja salata.

• SNMPv3 read-write access and v1/v2c read-only access (SNMPv3-luku-kirjoitus-käyttö ja v1/v2c-vain-luku-käyttö)

Tässä tilassa tulostuspalvelin käyttää version 3 luku- ja kirjoitusoikeuksia, version 1 vain luku -oikeuksia ja SNMP-protokollan versiota 2c.

image
      Kun käytät SNMPv3 read-write access and v1/v2c read-only access (SNMPv3-luku-kirjoitus-käyttö ja v1/v2c-vain-luku-käyttö) -tilaa, jotkin tulostuspalvelinta käyttävät Brother-sovellukset, (esimerkiksi BRAdmin Light) eivät toimi oikein, sillä ne valtuuttavat versioiden 1 ja 2c vain luku -oikeudet. Jos haluat käyttää kaikkia sovelluksia, käytä SNMP v1/v2c read-write access (SNMP v1/v2c -luku-kirjoitus-käyttö) -tilaa.
    • SNMPv3 read-write access (SNMPv3-luku-kirjoitus-käyttö)

Tässä tilassa tulostuspalvelin käyttää SNMP-protokollan versiota 3. Jos haluat käyttää tulostuspalvelinta suojattuna, käytä tätä tilaa.

image

Kun käytät SNMPv3 read-write access (SNMPv3-luku-kirjoitus-käyttö) -tilaa, ota huomioon seuraavat seikat:

• Voit hallita tulostuspalvelinta ainoastaan BRAdmin Professional:n tai WWW-pohjaisen hallinnan avulla.
      • Kaikkien SNMPv1/v2c-protokollaa käyttävien sovellusten, paitsi BRAdmin Professional -ohjelman, käyttö estetään. Jos haluat sallia SNMPv1/v2c-sovellusten käytön, käytä SNMPv3 read-write access and v1/v2c read-only access (SNMPv3-luku-kirjoitus-käyttö ja v1/v2c-vain-luku-käyttö) - tai SNMP v1/v2c read-write access (SNMP v1/v2c -luku-kirjoitus-käyttö) -tilaa.

9. Napsauta Submit (Lähetä).