Skannaus FTP:lle -profiilin määritys

Vastaavat mallit:DCP‑L2550DN / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Skannaa ja lähetä skannatut tiedot suoraan FTP-sijaintiin luomalla Skannaus FTP:lle -profiili.

Suosittelemme Microsoft Internet Explorer 11/Edge -selainta Windows-käyttöjärjestelmälle ja Safari 9/10 -selainta Macille. Varmista aina, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä selaimessa.

1. Käynnistä WWW-selain.

Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite tai tulostuspalvelimen nimi). Esimerkki: http://192.168.1.2

Oletusarvoisesti salasanaa ei tarvita. Jos olet aiemmin määrittänyt salasanan, kirjoita se ja napsauta sitten image.

2. Napsauta Scan (Skannaa)-välilehteä.
  3. Napsauta Scan to FTP/Network (Skannaa FTP:lle/verkkoon) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  4. Valitse FTP-vaihtoehto ja valitse sitten Submit (Lähetä).
    image
  5. Napsauta Scan to FTP/Network Profile (Skannaa FTP:lle/verkkoon -profiili) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  6. Valitse määritettävä tai muutettava profiili.
  7. Kirjoita Profile Name (Profiilin nimi) -kenttään tämän palvelinprofiilin nimi (enintään 15 numero- tai kirjainmerkkiä). Kirjoittamasi nimi näkyy laitteen nestekidenäytössä.
  8. Kirjoita Host Address (Isännän osoite) -kenttään isännän osoite (esimerkiksi ftp.example.com; enintään 64 merkkiä) tai IP-osoite (esimerkiksi 192.23.56.189).
  9. Muokkaa FTP-palvelimeen yhdistämiseen käytettyä Port Number (Portin numero) -asetusta. Tämän asetuksen oletusarvo on portti 21. Useimmissa tapauksissa sitä ei tarvitse vaihtaa.
  10. Kirjoita Username (Käyttäjätunnus)-kenttään käyttäjänimi (enintään 32 merkkiä), jolla on tietojen kirjoitusoikeus FTP-palvelimeen.
  11. Kirjoita Password (Salasana)-kenttään salasana (enintään 32 merkkiä), joka liittyy Username (Käyttäjätunnus)-kenttään kirjoitettuun käyttäjänimeen. Kirjoita salasana uudelleen Retype Password (Anna salasana uudelleen) -kenttään.
  12. Kirjoita Store Directory (Tallennushakemisto) -kenttään polku FTP-palvelimen kansioon, johon haluat lähettää skannatut tiedot. Älä lisää vinoviivaa polun alkuun (katso esimerkki).
    image
  13. Napsauta File Name (Tiedostonimi) -pudotusluetteloa ja valitse tiedostonimen etuliite seitsemästä valmiista nimestä tai kahdesta käyttäjän määrittämästä nimestä. Skannatun asiakirjan tiedostonimenä käytetään valitsemasi tiedostonimen etuliitettä, tasoskannerin/ADS-skannerin laskurin kuusi viimeistä numeroa ja tiedostotunnistetta (esimerkiksi: Estimate_098765.pdf).
  14. Napsauta Quality (Laatu)-pudotusluetteloa ja valitse laatuasetus. Jos valitset User Select (Käyttäjän valinta) -vaihtoehdon, laite pyytää käyttäjää valitsemaan asetuksen aina, kun tämä käyttää skannausprofiilia.
  15. Napsauta File Type (Tiedostotyyppi)-pudotusluetteloa ja valitse tiedostotyyppi, jota skannattavissa tiedoissa käytetään. Jos valitset User Select (Käyttäjän valinta) -vaihtoehdon, laite pyytää käyttäjää valitsemaan asetuksen aina, kun tämä käyttää skannausprofiilia.
  16. Napsauta Document Size (Asiakirjan koko) -pudotusluetteloa ja valitse asiakirjan koko luettelosta. Tämä on välttämätöntä, jotta voidaan varmistaa, että skannatun tiedoston koko on oikea.
  17. Napsauta File Size (Tiedostokoko) -pudotusluetteloa ja valitse tiedostokoko luettelosta.
  18. Napsauta Remove Background Color (Poista taustaväri) -pudotusvalikkoa ja valitse taso. Tämän ominaisuuden avulla voit poistaa asiakirjojen taustavärin tehdäksesi asiakirjoista helpommin luettavia.
  19. Voit ottaa Passive Mode (Passiivinen tila) -asetuksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä FTP-palvelimen ja verkon palomuurimääritysten mukaisesti. Oletusarvoisesti asetus on käytössä. Useimmissa tapauksissa tätä asetusta ei tarvitse muuttaa.
  20. Napsauta Submit (Lähetä).
    image

Merkkien ?, /, \, ", :, <, >, | tai * käyttäminen saattaa aiheuttaa lähetysvirheen.