Koti > Suojaus > Verkon suojausominaisuudet > Secure Function Lock 3.0 > Secure Function Lock 3.0 -toiminnon määritys WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Secure Function Lock 3.0 -toiminnon määritys WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Vastaavat mallit:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

Esimerkki:

http://192.168.1.2

3. Oletusarvoisesti salasanaa ei tarvita. Jos olet määrittänyt salasanan, kirjoita se ja napsauta image.
  4. Napsauta Administrator (Järjestelmänvalvoja)-välilehteä.
  5. Napsauta User Restriction Function (Käyttäjän rajoitustoiminto) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  6. Valitse Secure Function Lock (Toimintalukko).
  7. Napsauta Submit (Lähetä).
  8. Napsauta Restricted Functions (Rajoitetut toiminnot) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  9. Kirjoita ryhmän nimi ja käyttäjänimi User List / Restricted Functions (Käyttäjäluettelo / rajoitetut toiminnot) -kenttään.
  10. Salli annettu toiminto valitsemalla valintaruutu tai rajoita annettua toimintoa tyhjentämällä valintaruutu Print (Tulosta) -sarakkeessa ja muissa sarakkeissa.
  11. Määritä maksimisivumäärä valitsemalla On (Päälle) -valintaruutu Page Limit (Sivurajoitus) -sarakkeessa, ja kirjoita sitten sivujen maksimimäärä Max. Pages (Maks. sivuja) -kenttään.
  12. Napsauta Submit (Lähetä).
  13. Napsauta User List (Käyttäjäluettelo) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  14. Kirjoita User List (Käyttäjäluettelo) -kenttiin käyttäjänimi.
  15. Kirjoita nelinumeroinen PIN-koodi PIN number (PIN-koodi) -kenttään.
  16. Valitse pudotusluettelosta User List / Restricted Functions (Käyttäjäluettelo / rajoitetut toiminnot) jokaiselle käyttäjälle.
  17. Napsauta Submit (Lähetä).