Koti > Rutiinihuolto > Laitteen puhdistaminen > Koronalangan puhdistaminen

Koronalangan puhdistaminen

Jos havaitset tulostuslaatuun liittyviä ongelmia tai näytöllä näkyy viesti [Rumpu!], puhdista koronalanka.

1. Avaa etukansi.
    image
  2. Poista värikasetti ja rumpuyksikkö laitteesta.
    image
  3. Puhdista rumpuyksikön sisällä oleva koronalanka liu’uttamalla vihreää liuskaa kevyesti vasemmalta oikealle ja takaisin useita kertoja.
    image
    image
    Muista palauttaa liuska takaisin alkuasentoon (image). Liuskan nuolen on oltava kohdistettuna rumpuyksikön nuolen kanssa. Mikäli näin ei ole, tulosteissa voi näkyä pystyraita.
  4. Asenna värikasetti ja rumpuyksikkö takaisin laitteeseen.
    image
  5. Sulje laitteen etukansi.