Brother-laitteen asetus USB-kaapeliliitännällä (Mac)

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Aseta Brother-laite USB-kaapeliliitännällä etäasetuksen avulla.

Saat etäasetuksen käyttöösi siirtymällä laitemallisi Ladattavat tiedostot-sivulle Brother Solutions Centerissä osoitteessa support.brother.com ja lataamalla etäasetuksen kohdasta Apuohjelmat.

image
  • Jos toimintalukko on päällä, et voi käyttää etäasetusta.
  • Etäasetus Macille tukee vain USB-liitäntöjä.

1. Valitse Finder -valintarivillä Siirry>Ohjelmat>Brother ja kaksoisnapsauta sitten Etäasetus-kuvaketta.
    Etäasetusohjelman ruutu tulee näkyviin.
    image
  2. Määritä tarvittavat asetukset.
    Vienti
    Osoittamalla tätä voit tallentaa nykyiset määritysasetukset tiedostoon.
    image
    Tallenna osoitekirja tai laitteen kaikki asetukset osoittamalla Vienti.
    Tuonti
    Tuo tiedosto ja lue sen asetukset napsauttamalla.
    Tulosta
    Osoittamalla tätä tätä voit tulostaa valitut kohteet laitteella. Voit tulostaa tiedot vasta, kun ne on lähetetty laitteeseen. Lähetä uudet tiedot laitteeseen napsauttamalla Käytä ja napsauta sitten Tulosta.
    OK
    Osoittamalla tätä voit aloittaa tietojen lähettämisen laitteeseen ja poistua sitten etäasetusohjelmasta. Jos näyttöön tulee virheviesti, kirjoita oikeat tiedot uudelleen ja osoita OK.
    Peruuta
    Osoittamalla tätä voit sulkea etäasetusohjelman lähettämättä tietoja laitteeseen.
    Käytä
    Osoittamalla tätä voit lähettää tiedot laitteeseen sulkematta etäasetusohjelmaa.
  3. Kun olet valmis, osoita OK.