Koti > Mobiili / Web Connect > Brother Web Connect > Brother Web Connect -toiminnon määrittäminen > Tilin rekisteröinti Brother-laitteessa Brother Web Connect -toimintoa varten

Tilin rekisteröinti Brother-laitteessa Brother Web Connect -toimintoa varten

Vastaavat mallit:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Sinun on syötettävä Brother Web Connect -tilisi tiedot ja määritettävä laitteen asetukset siten, että laite voi käyttää haluamaasi palvelua Brother Web Connect -toiminnon avulla.
  • Sinun on haettava Brother Web Connect -yhteyttä, jotta voit rekisteröidä tilin laitteeseen.

• Varmista, että laitteeseen on asetettu oikea päivä ja aika ennen tilin rekisteröimistä.
  1. Tuo [WWW]-vaihtoehto näkyviin painamalla image tai image.
  2. Paina [WWW].
    image
    • Jos laitteen LCD-näytöllä on Internet-yhteyttä koskevia tietoja, lue tiedot ja paina [OK]. Jos haluat näyttää tiedot uudelleen, paina [Kyllä].
    • LCD-näytöllä näkyy ajoittain Brother Web Connect -ominaisuuksiin liittyviä päivityksiä tai ilmoituksia. Lue tiedot ja paina sitten [OK].
  3. Jos näytölle ilmestyy lisenssisopimukseen liittyvää tietoa, tee valinnat ja noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  4. Hae näyttöön palvelu, jonka haluat rekisteröidä, painamalla image tai image.
  5. Paina palvelun nimeä.
  6. Jos Brother Web Connect -toimintoa koskevia tietoja näytetään, paina [OK]-painiketta.
  7. Paina [Rekisteröi/poista tili].
  8. Paina [Rekisteröi tili].
    Sinua pyydetään antamaan väliaikainen tunnus, jonka sait, kun pyysit Brother Web Connect ‑käyttöoikeuden.
  9. Paina [OK].
  10. Anna väliaikainen tunnus nestekidenäytön painikkeilla.
  11. Paina [OK].
    image

Jos nestekidenäytössä näkyy virheviesti, antamasi tunnus ei vastaa väliaikaista tunnusta, jonka sait käyttöoikeuden pyytämisen yhteydessä, tai väliaikainen tunnus on vanhentunut. Anna väliaikainen tunnus oikein tai hanki uusi väliaikainen tunnus pyytämällä käyttöoikeutta.

Laite pyytää sinua antamaan tilin nimen siinä muodossa, jossa haluat nimen näkyvän nestekidenäytössä.
  12. Paina [OK].
  13. Anna nimi nestekidenäytön painikkeilla.
  14. Paina [OK].
  15. Tee jokin seuraavista:
    • Aseta tilille PIN painamalla [Kyllä]. (PIN estää valtuuttamattomilta henkilöiltä tilin käytön.) Syötä nelinumeroinen luku ja paina [OK].
    • Jos et halua määrittää PIN-koodia, paina [Ei].
  16. Vahvista, että näytöllä näkyvät tilitiedot ovat oikein.
  17. Rekisteröi syöttämäsi tiedot painamalla [Kyllä].
  18. Paina [OK].
  19. Paina image.
Rekisteröinti on valmis ja laitteesi voi käyttää palvelua.