Koti > ControlCenter > ControlCenter4 (Windows) > Mukautetun välilehden luominen ControlCenter4:n edistyneessä tilassa (Windows)

Mukautetun välilehden luominen ControlCenter4:n edistyneessä tilassa (Windows)

Voit luoda enintään kolme mukautettua välilehteä, joista jokaisessa on enintään viisi haluamillasi asetuksilla mukautettua painiketta.

Valitse ControlCenter4:n tila-asetukseksi Edistynyt tila.

1. Napsauta image (ControlCenter4) -kuvaketta tehtävärivillä ja napsauta sitten Avaa.
  2. Napsauta Määritykset-painiketta ja valitse Luo mukautettu välilehti.
    Mukautettu välilehti luodaan.
  3. Jos haluat muuttaa mukautetun välilehden nimeä, napsauta välilehteä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Nimeä mukautettu välilehti uudelleen.
  4. Napsauta Määritykset -painiketta, valitse Luo mukautettu painike, ja valitse sitten painike, jonka haluat luoda.
    Asetusten valintaikkuna avautuu.
  5. Kirjoita painikkeelle nimi ja muuta tarvittaessa asetuksia. Napsauta OK.
    Asetukset vaihtelevat valitsemasi painikkeen mukaan.
    image
    image
    Voit vaihtaa tai poistaa luodun välilehden tai painikkeen tai luodut asetukset. Napsauta Määritykset-painiketta ja noudata valikkoa.