Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Mac) > Laitteen tilan valvonta tietokoneesta (Mac)

Laitteen tilan valvonta tietokoneesta (Mac)

Status Monitor -apuohjelma on muokattava, laitteen valvontaan tarkoitettu ohjelmatyökalu, joka esittää heti virheviestit esimerkiksi paperin loppumisesta. Voit myös käyttää WWW-pohjaista hallintaa.
  1. Osoita Järjestelmäasetukset -valikkoa, valitse Tulostus ja skannaus tai Tulostimet ja skannerit ja valitse sitten laite.
  2. Osoita Valinnat ja tarvikkeet-painiketta.
  3. Osoita Työkalu -välilehteä ja osoita sitten Avaa Tulostintyökalu-painiketta.
    Status Monitor käynnistyy.
    image
    Vianetsintä
    Voit siirtyä vianetsintäsivustoon napsauttamalla Vianetsintä-painiketta.
    Tarvitsetko uusia tulostustarvikkeita?
    Saat lisätietoja alkuperäisistä Brother-tarvikkeista napsauttamalla Tarvitsetko uusia tulostustarvikkeita? -painiketta.
    Laitteen tilan päivitys
    Voit tarkastella laitteen viimeisintä tilaa Status Monitor -ikkunan ollessa avoinna osoittamalla image-kuvaketta. Voit määrittää aikavälin, jolloin ohjelmisto päivittää laitteen tiedot. Osoita Brother Status Monitor vasemmassa valikkopalkissa ja valitse sitten Asetukset.
    WWW-pohjainen hallinta (vain verkkoyhteys)
    Avaa WWW-pohjainen hallinta osoittamalla laitteen kuvaketta Status Monitor -näytöllä. Voit käyttää tavallista WWW-selainta laitteen hallintaan käyttämällä HTTP-protokollaa (Hyper Text Transfer Protocol).