Koti > Paperin käsittely > Paperin asettaminen > Paperin asettaminen käsinsyöttörakoon ja sille tulostaminen > Tavallisen, ohuen, kierrätys- ja hienopaperin asettaminen käsinsyöttörakoon ja sille tulostaminen

Tavallisen, ohuen, kierrätys- ja hienopaperin asettaminen käsinsyöttörakoon ja sille tulostaminen

Jos asetat paperikasettiin erikokoista paperia, laitteen tai tietokoneen paperikoon asetusta on myös muutettava.

1. Nosta tukiläppä ylös, jotta paperi ei pääse liukumaan pois luovutusalustalta (tulostuspuoli alaspäin).
    image
  2. Avaa käsinsyöttöaukon kansi.
    image
  3. Siirrä käsinsyöttöraon paperinohjaimet käyttämäsi paperin leveydelle molemmin käsin.
    image
  4. Aseta molemmin käsin yksi kokonainen paperiarkki käsinsyöttörakoon, kunnes paperin etureuna koskettaa paperinsyöttöteloja. Kun laite alkaa vetää paperia sisään, päästä siitä irti.
    image
    image
    • Laita paperi käsinsyöttörakoon tulostuspuoli ylöspäin.
    • Varmista, että paperi on suorassa ja oikeassa asennossa käsinsyöttöraossa. Muutoin paperin syöttäminen ei ehkä onnistu oikein ja tuloste voi olla vino tai paperi voi juuttua laitteeseen.
    • Voit poistaa pienen tulostustyön luovutustasolta helposti nostamalla skannerin kannen molemmin käsin.
      image
    • Voit käyttää laitetta, vaikka skannerin kansi on nostettu. Sulje skannerin kansi painamalla sitä alaspäin molemmilla käsillä.
      image
  5. Lähetä tulostustyösi laitteeseen.
    image
    Muuta tulostusasetuksia tulostusnäytössä ennen tulostustyön lähettämistä tietokoneestasi.
  6. Kun tulostettu sivu on tullut ulos laitteen takaa, aseta seuraava paperiarkki käsinsyöttöaukkoon. Toista tämä jokaiselle tulostettavalle sivulle.