Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Faksien kaukonouto > Etäkäyttökoodin määrittäminen

Etäkäyttökoodin määrittäminen

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Määritä kauko-ohjaustunnus, jonka avulla voit käyttää ja ohjata Brother-laitetta silloinkin, kun olet muualla.
Ennen kuin voit käyttää etäkäyttö- ja nouto-toimintoja, sinun on määritettävä oma koodi. Tehdasasetuksena koodi ei ole käytössä (---*).

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Faksi], ja paina sitten OK.
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Muist.vast.ot.], ja paina sitten OK.
  4. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Kaukokäyttö], ja paina sitten OK.
  5. Anna kolmenumeroinen koodi käyttämällä numeroita 0-9, *-# valintapaneelista, ja paina sitten OK.
    image
    • Jos haluat ottaa koodin pois käytöstä, voit poistaa kolminumeroisen koodin tässä vaiheessa painamalla Clear (Poista). Paina sitten OK.
    • Et voi vaihtaa esiasetettua *.
    • ÄLÄ käytä numeroyhdistelmää, joka on sama kuin etäaktivointikoodi (*51) tai etäpysäytyskoodi (#51) .

6. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Kaukokäyttö].
  2. Anna kolminumeroinen koodi nestekidenäytön avulla käyttäen numeroilta [0]-[9] sekä symboleita [*] tai [#] (esiasetettua merkkiä ”*” ei voi muuttaa). Paina sitten [OK].
    image
    • ÄLÄ käytä numeroyhdistelmää, joka on sama kuin kaukokäynnistystunnus (*51) tai etäpysäytyskoodi (#51).
    • Voit poistaa oman koodisi aktiivisuuden pitämällä image-painiketta painettuna palauttaaksesi passiivisen asetuksen (---*), ja paina sitten [OK].
  3. Paina image.