Koti > Faksi > Faksin lähettäminen > Käynnissä olevan faksin peruuttaminen

Käynnissä olevan faksin peruuttaminen

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu)-painiketta laitteen ollessa valitsemassa numeroa tai lähettämässä faksia.
  2. Peruuta keskeneräinen faksaus tai jatka sitä painamalla taulukon valintaa.
    Asetus
    Kuvaus
    image

Laite peruuttaa faksin lähetyksen.

image

Laite lopettaa prosessin peruuttamatta faksausta.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina image-painiketta laitteen ollessa valitsemassa numeroa tai lähettämässä faksia.

LCD-näytölle ilmestyy viesti [Peruuta työ?].

2. Peruuta keskeneräinen faksaus tai jatka sitä painamalla taulukon valintaa.
    Asetus
    Kuvaus
    Kyllä

Laite peruuttaa faksin lähetyksen.

Ei

Laite lopettaa prosessin peruuttamatta faksausta.