Soittajan tunnistus

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Soittajan tunnistustoiminnon avulla voit käyttää monien puhelinoperaattoreiden tarjoamaa soittajan tunnistuspalvelua. Kun puhelin soi, palvelu näyttää soittajan puhelinnumeron (tai nimen, jos se on tiedossa).
  • [Tuntemat. nro] -viesti tarkoittaa, että puhelu on lähtöisin soittajan tunnistuspalvelun alueen ulkopuolelta.
  • [Salainen nro] -viesti tarkoittaa, että soittaja on tarkoituksella estänyt soittajan tunnistustietojen lähettämisen.

Kysy lisätietoja operaattoriltasi.

Kun olet vastannut puheluun, soittajan tiedot häviävät LCD-näytöltä, mutta tiedot tallennetaan soittajan tunnistusmuistiin.

Voit tarkastella luetteloa tai valita jonkin numeron lisättäväksi osoitekirjaan (joissakin malleissa lyhytvalinnaksi tai pikavalinnaksi) tai poistettavaksi historiatiedoista.

Voit tulostaa laitteen vastaanottamien soittajan tunnistetietojen luettelon.

image
  • Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä joissakin maissa.
  • Soittajan tunnistuspalvelu vaihtelee eri palveluntarjoajien välillä. Kysy operaattoriltasi lisätietoja omalla alueellasi saatavissa olevista palveluista.