Koti > Skannaus > Skannaaminen Brother-laitteen skannauspainikkeen avulla > Skannaa-painikkeen asetusten muuttaminen Brother iPrint&Scan -ohjelman avulla (Mac)

Skannaa-painikkeen asetusten muuttaminen Brother iPrint&Scan -ohjelman avulla (Mac)

1. Valitse Finder-valikkorivillä Siirry>Ohjelmat ja kaksoisosoita sitten iPrint&Scan-kuvaketta.
    Brother iPrint&Scan -näyttö tulee näkyviin.
  2. Jos Brother-laitteesi ei ole valittuna, osoita Valitse laitteesi -painiketta ja valitse sitten Brother-laitteesi noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  3. Muuta skannausasetuksia valitsemalla Laitteen skannausasetukset -painike ja noudattamalla sitten näyttöön tulevia ohjeita.