Koti > Faksi > Puhelinpalvelut ja ulkoiset laitteet > Soittajan tunnistus > Soittajan tunnistuksen ottaminen käyttöön

Soittajan tunnistuksen ottaminen käyttöön

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Jos tilaat soittajan tunnistuspalvelun puhelinliittymääsi ja otat soittajan tunnistuksen käyttöön, soittajan puhelinnumero näkyy laitteen LCD-näytössä puhelimen soidessa.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Faksi], ja paina sitten OK.
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Muut asetukset], ja paina sitten OK.
  4. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Soit. tunnist.], ja paina sitten OK.
  5. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Kyllä] (tai [Ei]), ja paina sitten OK.
    image
    • Voit avata soittajan tunnistusluettelon LCD-näytölle valitsemalla [Näyttö#]-vaihtoehdon tässä vaiheessa.

• Voit tulostaa soittajan tunnistusluettelon valitsemalla [Tulosta raportti]-vaihtoehdon tässä vaiheessa.

6. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Muut asetukset]>[Soit. tunnist.].
  2. Paina [Päällä] (tai [Ei]).
  3. Paina image.