Koti > Faksi > Äänitoiminnot ja faksinumerot > Äänitoiminnot > Tavalliseen puheluun vastaaminen faksi/puhelin -vastaanottotilassa.

Tavalliseen puheluun vastaaminen faksi/puhelin -vastaanottotilassa.

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Kun laite on faksi-/puhelintilassa, se käyttää F/T -soittoa (nopeaa kaksoissoittoa) hälyttääkseen tavallisesta puhelusta.

Jos olet laitteen luona, nosta ulkoisen puhelimen kuuloke ja vastaa sitten painamalla seuraavassa taulukossa kuvattua painiketta:

Soveltuvat mallit

Tavalliseen puheluun vastaaminen

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

Tel/R (Puh/R)

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

Nosta

Jos olet rinnakkaispuhelimessa, nosta kuuloke F/P-soiton aikana ja paina #51 nopeiden kaksoissoittoäänien välillä. Jos kukaan ei ole linjalla tai jos joku haluaa lähettää sinulle faksin, lähetä laitteeseen vastakutsu painamalla *51.