Lataaminen ja tulostaminen WWW-palveluiden avulla

Vastaavat mallit:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Katso lisätietoja Brother CreativeCenter -malleista kohdasta imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja

1. Tuo [WWW]-vaihtoehto näkyviin painamalla image tai image.
  2. Paina [WWW].
    image
    • Jos laitteen LCD-näytöllä on Internet-yhteyttä koskevia tietoja, lue tiedot ja paina [OK]. Jos haluat näyttää tiedot uudelleen, paina [Kyllä].
    • LCD-näytöllä näkyy ajoittain Brother Web Connect -ominaisuuksiin liittyviä päivityksiä tai ilmoituksia. Lue tiedot ja paina sitten [OK].
  3. Hae näyttöön palvelu, joka isännöi ladattavaa ja tulostettavaa asiakirjaa, painamalla image tai image. Paina palvelun nimeä.
  4. Voit kirjautua palveluun tuomalla tilisi nimi näkyviin painamalla image tai image ja paina sitä. Jos PIN-koodin syöttönäyttö avautuu, anna nelinumeroinen PIN ja paina [OK].
    image
    • Palvelusta riippuen sinun on ehkä valittava tilin nimi luettelosta.
  5. Paina [Lataa tulostimeen].
  6. Näytä haluamasi kansio painamalla image tai image ja paina valintaa. Joissakin palveluissa asiakirjoja ei tarvitse tallentaa kansioihin. Valitse asiakirjat, joita ei ole tallennettu kansioihin, valitsemalla [Näytä lajittelemattomat tiedostot].
  7. Paina tulostettavan asiakirjan pikkukuvaa. Vahvista asiakirja LCD-näytöllä ja paina [OK]. Aseta lisää asiakirjoja tulostettavaksi (voit asettaa enintään 10 asiakirjaa).
  8. Kun olet valmis, paina [OK].
  9. Suorita tämä toimenpide näytöllä olevien ohjeiden mukaan.