Koti > Skannaus > Skannaaminen Brother-laitteen skannauspainikkeen avulla > Skannattujen tietojen tallentaminen kansioon PDF-tiedostona

Skannattujen tietojen tallentaminen kansioon PDF-tiedostona

Skannaa asiakirjat ja tallenna ne tietokoneesi kansioon PDF-tiedostoina.
image

Voit tehdä skannausasetuksiin tilapäisiä muutoksia laitteen skannauspainikkeen avulla. Jos haluat tehdä pysyviä muutoksia, käytä Brotherin ControlCenter-ohjelmistoa (Windows) tai Brother iPrint&Scan -sovellusta (Mac).

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image (SCAN (Skannaa)).
  3. Valitse [Skannaa tietok] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse [Tiedosto] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Jos laite on yhdistetty verkon välityksellä, valitse kohdetietokone painamalla image tai image.
  6. Paina OK.
    image

Jos nestekidenäytössä kehotetaan sinua antamaan PIN-koodi, kirjoita kohdetietokoneen nelinumeroinen PIN-koodi nestekidenäyttöön ja paina sitten OK.

7. Tee jokin seuraavista:
    • Voit muuttaa tämän asiakirjan skannausasetuksia painamalla Options (Valinnat) tai Copy/Scan Options (Kopio/Skannaa Valinnat) ja siirtymällä seuraavaan vaiheeseen.
    • Voit käyttää skannauksen oletusasetuksia painamalla Start (Käynn).

Laite aloittaa skannauksen. Jos käytät laitteen valotustasoa, viimeistele skannaustyö LCD-näytön ohjeiden mukaan.

image
    • Skannausasetusten muokkaaminen edellyttää, että Brotherin ControlCenter -ohjelmisto on asennettuna laitteeseen yhdistettyyn tietokoneeseen.

8. Valitse muokattavat skannausasetukset:
    • [Skannaustyyppi]
    • [Tarkkuus]
    • [Tiedostotyyppi]
    • [Asiakirjakoko]
    • [ADF auto vinosäätö] (saatavana tietyissä malleissa)
    • [Poista tukos]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

9. Paina OK-painiketta.
  10. Paina Start (Käynn).
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaa]>[PC:hen]>[tiedostoon].
  3. Jos laite on liitetty verkon kautta, tuo näkyviin tietokone, johon haluat lähettää tiedot, painamalla image tai image, ja paina sitten tietokoneen nimeä.
    image

Jos sinua pyydetään LCD-näytössä antamaan tietokoneen PIN-koodi, syötä nelinumeroinen PIN-koodi LCD-näyttöön ja paina [OK].

4. Tee jokin seuraavista:
    • Voit muuttaa skannausasetuksia napsauttamalla [Valinnat] ja siirtymällä seuraavaan vaiheeseen.
    • Voit käyttää skannauksen oletusasetuksia painamalla [Aloita].

Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.

image

Skannausasetusten muokkaaminen edellyttää, että Brotherin ControlCenter -ohjelmisto on asennettuna laitteeseen yhdistettyyn tietokoneeseen.

5. Asiakirjan kummankin puolen skannaus (MFC-L2750DW):
    • Paina [2-puol. skan.] ja valitse asiakirjan tyyppi.
    Asetus
    Kuvaus
    2-puol. skan.: pitkä sivu
    image
    2-puol. skan.: lyhyt sivu
    image
  6. Valitse skannausasetukset, joita haluat muuttaa:
    • [Tarkkuus]
    • [Tiedostotyyppi]
    • [Skannaustyyppi]
    • [Asiakirjakoko]
    • [Skannausaset.]
    • [ADF auto vinosäätö] (saatavana tietyissä malleissa)
    • [Taustavärin poisto]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

7. Paina [OK].
  8. Paina [Aloita].
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.