Koti > Faksi > Faksin lähettäminen > 2-puolisen faksin lähetys ADS:stä

2-puolisen faksin lähetys ADS:stä

Vastaavat mallit:MFC‑L2750DW
Ensin on valittava 2-puolinen skannausmuoto, ennen kuin voidaan lähettää 2-puolinen faksi. Valitse joko pitkä reuna tai lyhyt reuna asiakirjan asettelun mukaan.
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image [(Faksi)]>[Valinnat]>[2-puolinen faksi].
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Jos asiakirjasi käännetään pitkältä reunalta, paina [2-puol. skan.: pitkä sivu]-asetusta.
    • Jos asiakirjasi käännetään lyhyeltä reunalta, paina [2-puol. skan.: lyhyt sivu]-asetusta.
  4. Paina [OK]
  5. Anna faksinumero.
  6. Paina [Faksin käynnistys].