CSR:n luominen

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
CSR (Certificate Signing Request) on CA:lle lähetetty pyyntö varmenteen sisältämien valtuuksien todentamiseksi.

On suositeltavaa asentaa CA:n päävarmenne tietokoneeseen ennen CSR:n luomista.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

http://192.168.1.2

image
    • Jos käytät Domain Name Systemin (verkkoalueen nimeä) tai otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit syöttää IP-osoitteen sijasta toisen nimen, kuten ”SharedPrinter”.

• Esimerkiksi:

http://JaettuTulostin

Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.

• Esimerkiksi:

http://brnxxxxxxxxxxxx

NetBIOS-nimi on verkkoasetusten raportissa.

• Mac-tietokoneella voit avata WWW-pohjaisen hallinnan napsauttamalla laitteen kuvaketta Status Monitor -näytöllä.
  3. Oletusarvoisesti salasanaa ei tarvita. Jos olet määrittänyt salasanan, kirjoita se ja napsauta image.
  4. Napsauta Network (Verkko)-välilehteä.
  5. Valitse Security (Suojaus)-välilehti.
  6. Napsauta Certificate (Sertifikaatti).
  7. Napsauta Create CSR (Luo varmennepyyntö).
  8. Syötä Common Name (Yleinen nimi) (pakollinen) ja lisää muita liittyen kohteeseen Organization (Organisaatio) (valinnainen).
    image
    • Sinun on toimitettava yrityksesi tiedot, jotta CA voi varmistaa henkilöllisyytesi ja todistaa sen ulkopuolisille.
    • Common Name (Yleinen nimi) -pituuden on oltava alle 64 tavua. Kirjoita tunniste, kuten IP-osoite tai solmun tai toimialueen nimi, kun muodostat tulostimeen SSL/TLS-yhteyden. Solmun nimi on oletusarvoisesti näkyvissä. Common Name (Yleinen nimi) on määritettävä.
    • Näkyviin tulee varoitus, jos kirjoitat URL-kenttään eri nimen kuin varmenteessa käytetty yleinen nimi.
    • Kohteiden Organization (Organisaatio), Organization Unit (Organisaatioyksikkö), City/Locality (Kaupunki/paikkakunta) ja State/Province (Osavaltio/provinssi) pituuksien on oltava alle 64 tavua.
    • Kohteen Country/Region (Maa/alue) on oltava kaksimerkkinen, ISO 3166 -standardin mukainen maakoodi.
    • Jos määrität X.509v3-varmenteen jatketta, valitse Configure extended partition (Määritä laajennettu osio) -valintaruutu ja valitse sitten Auto (Register IPv4) (Automaattinen (Rekisteri IPv4)) tai Manual (Manuaalinen).
  9. Valitse laitteesi Public Key Algorithm (Julkisen avaimen algoritmi) -pudotusluettelosta. Oletusasetus on RSA(2048bit) (RSA(2048-bittinen)).
  10. Valitse laitteesi Digest Algorithm (Käsittelyalgoritmi) -pudotusluettelosta. Oletusasetus on SHA256.
  11. Napsauta Submit (Lähetä).
    CSR ilmestyy näytölle. Tallenna CSR tiedostona tai kopioi ja liitä se CA:n CSR-verkkolomakkeeseen.
  12. Napsauta Save (Tallenna).
image
  • Noudata CA-käytäntöä, kun lähetät CSR:n CA:llesi.
  • Jos käytät käyttöjärjestelmän Windows Server 2008 / 2012 / 2012 R2 / 2016 Enterprise root CA -palvelua, on suositeltavaa käyttää WWW-palvelimen varmennemallia työasemavarmenteen suojattuun luontiin. Lisätietoja saat siirtymällä mallisi Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys-sivulle Brotherin tukisivustossa osoitteessa support.brother.com. Hae merkkijonoa ”SSL”.