Koti > ControlCenter > ControlCenter4 (Windows) > ControlCenter4:n käyttötilan vaihto (Windows)

ControlCenter4:n käyttötilan vaihto (Windows)

ControlCenter4:ssä on kaksi käyttötilaa: Perustila ja Edistynyt tila. Voit vaihtaa tilaa koska tahansa.

Perustila

Perustila

Edistynyt tila

Edistynyt tila
  • Perustila

ControlCenter4 -ohjelmiston kotitila tarjoaa helpon pääsyn laitteen päätoimintoihin.

• Edistynyt tila

ControlCenter4:n edistynyt tila tarjoaa pääsyn laitteen lisätoimintoihin ja mahdollistaa kertapainalluksella suoritettavien skannaustoimintojen mukauttamisen.

Vaihtaaksesi käyttötilaa:

1. Napsauta image (ControlCenter4) -kuvaketta tehtävärivillä ja napsauta sitten Avaa.
  2. Napsauta Määritykset-painiketta ja valitse Tilan valinta.
  3. Tilan valintaikkuna avautuu. Valitse joko Perustila tai Edistynyt tila -valinta.
    image
  4. Napsauta OK.