Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Faksien kaukonouto > Faksin välitysnumeron muuttaminen

Faksin välitysnumeron muuttaminen

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Voit muuttaa faksin välitysnumeroa toisesta äänitaajuuspuhelimesta tai faksilaitteesta.
  1. Valitse faksinumero.
  2. Kun laitteesi vastaa, syötä kauko-ohjaustunnuksesi (kolme numeroa ja *). Jos kuulet yhden pitkän merkkiäänen, laitteessa on viestejä odottamassa.
  3. Kun kuulet kaksi lyhyttä merkkiääntä, paina 9 5 4.
  4. Odota pitkää merkkiääntä, syötä numeronäppäimistöllä sen kaukofaksilaitteen uusi numero (enintään 20 merkkiä), johon haluat lähettää faksiviestisi, ja syötä sitten ##.
    Kun kuulet yhden pitkän äänimerkin.
    image
    Valintanumeroina ei voi käyttää merkkejä * ja #. Voit kuitenkin painaa #, jos haluat luoda tauon.
  5. Kun kuulet kaksi lyhyttä äänimerkkiä, paina 9 0 pysäyttääksesi kauko-ohjauksen.
  6. Lopeta puhelu, kun kuulet laitteen äänimerkin.