Brotherin PC-FAX-vastaanotto-ohjelman suorittaminen tietokoneessasi (Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
image
Suosittelemme valitsemaan Käynnistä PC-FAX Receive tietokoneen käynnistyksen yhteydessä. -valintaruudun, jotta ohjelmisto toimisi automaattisesti ja voisi siirtää faksit, kun tietokone käynnistetään.
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 7

Valitse image (Käynnistä)>Kaikki ohjelmat>Brother>Brother Utilities.

Napsauta avattavaa luetteloa ja valitse mallisi nimi (jos sitä ei ole jo valittu). Napsauta PC-FAX vasemmassa selauspalkissa ja valitse Vastaanota.

• Windows 8 ja Windows 10

Käynnistä image (Brother Utilities), ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu). Napsauta PC-FAX vasemmassa selauspalkissa ja valitse Vastaanota.

2. Vahvista viesti ja valitse Kyllä.
    PC-FAX Receive-ikkuna avautuu. image(PC-Fax Receive (Valmis)) -kuvake näkyy nyt tietokoneen tehtävärivillä.