Koti > Skannaus > Skannaaminen Brother-laitteen skannauspainikkeen avulla > Web Services -toiminto verkossasi skannausta varten (Windows 7, Windows 8 ja Windows 10) > Skannaus Brother-laitteen Web Services -toiminnon avulla (Windows 7, Windows 8 ja Windows 10)

Skannaus Brother-laitteen Web Services -toiminnon avulla (Windows 7, Windows 8 ja Windows 10)

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Jos olet asentanut ohjaimen Web Services -protokollalla skannausta varten, voit käyttää Web Services -skannausvalikkoa Brother-laitteesi LCD-näytön kautta.
Tiettyjä LCD-näytön viesteissä näkyviä merkkejä saatetaan korvata välilyönneillä, mikäli käyttöjärjestelmäsi ja Brother-laitteesi kieliasetukset eroavat toisistaan.

DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image (SCAN (Skannaa)).
  3. Valitse [WWW-palvelu] painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  4. Valitse skannaustyyppi painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  5. Paina image tai image ja valitse tietokone, johon haluat lähettää skannauksen, ja paina sitten OK.
  6. Paina Start (Käynn).
    Laite aloittaa skannauksen.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaa]>[WS-skan.].
  3. Tuo skannausasetukset näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten skannaustyyppiä.
  4. Tuo näyttöön tietokone, johon haluat lähettää tiedot, painamalla image tai image, ja paina sitten tietokoneen nimeä.
  5. Paina [Aloita].
    Laite aloittaa skannauksen.