Koti > Vianetsintä > Muut ongelmat

Muut ongelmat

Ongelmat Ehdotetut toimenpiteet

Laitteeseen ei tule virta päälle.

Sähkövirtaan vaikuttavat olosuhteet (esimerkiksi salamaniskut tai virtapiikit) ovat ehkä käynnistäneet laitteen sisäiset turvamekanismit. Irrota virtajohto pistorasiasta. Odota 10 minuuttia, kytke virtajohto ja käynnistä laite painamalla image.

Jos ongelma ei ratkea ja käytössä on automaattisulake, poista se ja varmista, ettei se ole ongelman syy. Kytke laitteen virtajohto suoraan johonkin toiseen, toimivaksi tiedettyyn pistorasiaan. Jos virta ei edelleenkään kytkeydy, kokeile jotakin toista virtajohtoa.

Laite ei pysty tulostamaan binaaritietoja sisältäviä EPS-tietoja BR-Script3-tulostinohjaimella.

(Windows)

Tulosta EPS-tiedot seuraavasti:

1. Windows 7 ja Windows Server 2008 R2:

Napsauta image Käynnistä-painiketta ja valitse Laitteet ja tulostimet.

Windows Server 2008:

Napsauta image (Käynnistä)-painiketta ja valitse Ohjauspaneeli > Laitteisto ja äänet > Tulostimet.

Windows 8 ja Windows Server 2012:

Siirrä hiiren osoitin työpöydän oikeaan alakulmaan. Kun näyttöön tulee valikkorivi, valitse Asetukset > Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet *1 -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

Windows 10 ja Windows Server 2016:

Valitse image > Windows-järjestelmä > Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

Windows Server 2012 R2:

Napsauta Ohjauspaneeli -valintaa Start-valikossa. Napsauta Laitteisto -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

2. Napsauta Brother XXX-XXXX BR-Script3 -kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet: Tulostin.

3. Valitse Laitteen asetukset -välilehdessä Tulostusprotokolla -kohdasta TBCP.

Brother-ohjelmiston asentaminen ei onnistu.

(Windows)

Jos tietokoneen näytössä näkyy suojausohjelmiston varoitus asennuksen aikana, muuta suojausohjelmiston asetuksia niin, että ne sallivat Brother-tuotteen asennusohjelman tai muun ohjelman suorittamisen.

(Mac)

Jos käytössä on vakoiluohjelmien tai virusten torjuntaohjelmiston palomuuritoiminto, poista se tilapäisesti käytöstä ja asenna Brother-ohjelmisto.

*1
Windows Server 2012: Laitteisto ja äänet

Kopiointiongelmat

Ongelmat Ehdotetut toimenpiteet

Kopioiminen ei onnistu.

Varmista, että olet painanut kopiointipainiketta, ja että laite on kopiointitilassa.

Pyydä järjestelmänvalvojaa tarkistamaan Secure Function Lock -asetuksesi.

Kopioissa on musta pystyviiva.

Kopioissa näkyvät pystysuorat mustat viivat johtuvat yleensä siitä, että lasisuikaleella on korjausnestettä tai likaa tai koronalanka on likainen. Puhdista lasisuikale ja skannerin lasi sekä niiden yläpuolella oleva valkoinen tanko ja valkoinen muovipinta.

Kopiot tulostuvat tyhjinä papereina.

Varmista, että asetat asiakirjat laitteeseen oikein.

Skannausongelmat

Ongelmat Ehdotetut toimenpiteet

TWAIN- tai WIA-virheitä ilmenee skannausta aloitettaessa. (Windows)

Varmista, että Brother TWAIN- tai WIA-ohjain on valittu ensisijaiseksi lähteeksi skannaussovelluksessa. Jos käytössä on esimerkiksi Nuance PaperPort 14SE, valitse Brother TWAIN/WIA -ohjain napsauttamalla Desktop (Työpöytä) > Scan Settings (Skannausasetukset) > Select (Valitse).

TWAIN- tai ICA-virheitä ilmenee skannausta aloitettaessa. (Mac)

Varmista, että Brother TWAIN -ohjain on valittu ensisijaiseksi lähteeksi.

Voit skannata asiakirjoja myös ICA-tulostinohjaimen avulla.

Tekstintunnistus ei toimi.

Kokeile skannauksen erottelutarkkuutta lisäämistä.

Skannaaminen ei onnistu.

Pyydä järjestelmänvalvojaa tarkistamaan Secure Function Lock -asetuksesi.

Ohjelmisto-ongelmat

Ongelmat Ehdotetut toimenpiteet

Ohjelmiston asennus tai tulostus ei onnistu.

(Windows)

Suorita asennusohjelma uudelleen. Tämä ohjelma korjaa ohjelmiston ja asentaa sen uudelleen.