Koti > Skannaus > Skannaaminen tietokoneelta (Windows) > Skannaus ControlCenter4:n edistyneessä tilassa (Windows) > Henkilökortin kummankin puolen skannaus ControlCenter4-ohjelman edistyneen tilan avulla (Windows)

Henkilökortin kummankin puolen skannaus ControlCenter4-ohjelman edistyneen tilan avulla (Windows)

Valitse ControlCenter4:n tila-asetukseksi Edistynyt tila.

1. Aseta henkilökortti valotustasolle.
  2. Napsauta image (ControlCenter4) -kuvaketta tehtävärivillä ja napsauta sitten Avaa.
  3. Napsauta Skannaus-välilehteä.
    image
  4. Napsauta Tiedosto-painiketta.
    Skannausasetusten valintaikkuna avautuu.
    image
  5. Valitse ID Card Scan -valintaruutu.
    Ohjeiden valintaikkuna avautuu.
  6. Lue näytöllä olevat ohjeet ja napsauta OK.
  7. Muuta tarvittaessa skannausasetuksia, kuten tiedostomuotoa, tiedoston nimeä, skannauksen sijaintia, tarkkuutta tai väriä.
  8. Napsauta Skannaus.
    Laita aloittaa henkilökortin yhden puolen skannaamisen.
  9. Kun yksi henkilökortin puoli on skannattu, käännä kortti ja napsauta Jatka skannataksesi toisen puolen.
  10. Napsauta Valmis.