Vastaanotettujen PC-FAX-viestien tarkastelu (Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Vastaanottotila

Kuvake Osoitettu tila
image

Valmiustila

Ei lukemattomia viestejä

image

Vastaanotetaan viestejä

image

Viestejä vastaanotettu

Lukemattomia viestejä

1. Kaksoisnapsauta image (PC-Fax Receive (Valmis)) -kuvaketta tietokoneen tehtävärivillä.
    PC-FAX Receive-ikkuna avautuu.
    image
  2. Näytä faksit napsauttamalla mitä tahansa faksia luettelossa.
  3. Kun olet valmis, sulje faksi napsauttamalla image ikkunan oikeassa yläkulmassa.
    image
    Ikkunan sulkemisen jälkeenkin PC-FAX-vastaanotto on aktiivinen ja image (PC-Fax Receive (Valmis) ) -kuvake jää tietokoneen tehtäväriville. Kun haluat sulkea PC-FAX-vastaanoton, napsauta kuvaketta tietokoneen tehtävärivillä ja napsauta Sulje.