Koti > Brother-laitteen esittely > Brother Utilities -ohjelman käyttäminen (Windows)

Brother Utilities -ohjelman käyttäminen (Windows)

Brother Utilities on sovellusten käynnistysohjelma, josta voit siirtyä kätevästi kaikkiin tietokoneeseesi asennettuihin Brother-sovelluksiin.
  1. Tee jokin seuraavista:
    • (Windows 7)

Valitse image (Käynnistä)>Kaikki ohjelmat>Brother>Brother Utilities.

• (Windows 8)

Napauta tai napsauta image (Brother Utilities) joko Start -valikossa tai työpöydällä.

• (Windows 8.1)

Siirrä hiiri Start-valikon vasempaan alakulmaan ja napsauta image (jos käytät kosketuspohjaista laitetta, pyyhkäise alhaalta ylöspäin Start -valikossa avataksesi Apps-näytön).

Napauta tai napsauta Apps-näytöllä image (Brother Utilities).

• (Windows 10)

Napsauta image>Brother>Brother Utilities.

2. Valitse laitteesi (missä XXXX on mallisi nimi).
    image
  3. Valitse haluamasi toiminto.