Itseallekirjoitetun varmenteen luominen

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

http://192.168.1.2

image
    • Jos käytät Domain Name Systemin (verkkoalueen nimeä) tai otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit syöttää IP-osoitteen sijasta toisen nimen, kuten ”SharedPrinter”.

• Esimerkiksi:

http://JaettuTulostin

Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.

• Esimerkiksi:

http://brnxxxxxxxxxxxx

NetBIOS-nimi on verkkoasetusten raportissa.

• Mac-tietokoneella voit avata WWW-pohjaisen hallinnan napsauttamalla laitteen kuvaketta Status Monitor -näytöllä.
  3. Oletusarvoisesti salasanaa ei tarvita. Jos olet määrittänyt salasanan, kirjoita se ja napsauta image.
  4. Napsauta Network (Verkko)-välilehteä.
  5. Valitse Security (Suojaus)-välilehti.
  6. Napsauta Certificate (Sertifikaatti).
  7. Napsauta Create Self-Signed Certificate (Luo itseallekirjoitettu varmenne).
  8. Syötä Common Name (Yleinen nimi) ja Valid Date (Kelvollinen päivämäärä).
    • Common Name (Yleinen nimi) -pituus on alle 64 tavua. Kirjoita tunniste, kuten IP-osoite tai solmun tai toimialueen nimi, kun muodostat laitteeseen SSL/TLS-yhteyden. Solmun nimi on oletusarvoisesti näkyvissä.
    • Näkyviin tulee varoitus, jos käytät IPPS- tai HTTPS-protokollaa ja kirjoitat URL-kenttään eri nimen kuin kohtaan Common Name (Yleinen nimi), jota käytettiin itse allekirjoitetussa varmenteessa.
  9. Valitse laitteesi Public Key Algorithm (Julkisen avaimen algoritmi) -pudotusluettelosta. Oletusasetus on RSA(2048bit) (RSA(2048-bittinen)).
  10. Valitse laitteesi Digest Algorithm (Käsittelyalgoritmi) -pudotusluettelosta. Oletusasetus on SHA256.
  11. Napsauta Submit (Lähetä).
  12. Napsauta Network (Verkko).
  13. Napsauta Protocol (Protokolla).
  14. Napsauta HTTP Server Settings (HTTP-palvelinasetukset).
  15. Valitse määritettävä varmenne Select the Certificate (Valitse varmenne) -pudotusluettelosta.
  16. Napsauta Submit (Lähetä).
    Seuraava näyttö avautuu.
    image
  17. Käynnistä tulostuspalvelin napsauttamalla Yes (Kyllä).
Itse allekirjoitettu varmenne on nyt luotu ja tallennettu laitteen muistiin.

SSL/TLS-yhteyden käyttäminen edellyttää, että itse allekirjoitettu varmenne on tallennettu tietokoneeseesi.