Koti > Laitteen asetukset > Laitteen asetusten muuttaminen ohjauspaneelista > Sähkökatkoksen sattuessa (tallennus muistiin)

Sähkökatkoksen sattuessa (tallennus muistiin)

Valikkoasetuksesi tallentuvat pysyvästi eivätkä ne katoa sähkökatkoksen sattuessa.Väliaikaiset asetukset (esimerkiksi kontrasti ja ulkomaantila) katoavat.

• (MFC-L2730DW/MFC-L2750DW)

Virtakatkostilanteessa päivämäärä ja kellonaika sekä ohjelmoidut faksityöt (esimerkiksi ajastetut faksit) säilyvät laitteessa noin 60 tunnin ajan.Muut laitteen muistissa olevat faksityöt eivät katoa.
  • (MFC-L2710DN/MFC-L2710DW)

Virtakatkostilanteessa päivämäärä ja kellonaika säilyvät laitteessa noin kahden tunnin ajan. Laitteen muistissa olevat faksityöt katoavat.