Skannaus ControlCenter4:n perustilassa (Windows)

Valitse ControlCenter4:n tila-asetukseksi Perustila.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Napsauta image (ControlCenter4) -kuvaketta tehtävärivillä ja napsauta sitten Avaa.
  3. Napsauta Skannaus-välilehteä.
    image
  4. Valitse Asiakirjan tyyppi.
  5. Muuta tarvittaessa asiakirjan Skannauskoko-asetus.
  6. Napsauta image (Skannaus).
    Laite käynnistää skannauksen ja skannattu kuva avautuu kuvankatseluohjelmaan.
  7. Voit tarkastella jokaista skannattua sivua napsauttamalla vasenta tai oikeaa nuolipainiketta.
  8. Rajaa kuva tarvittaesssa.
  9. Tee jokin seuraavista:
    • Tallenna skannatut tiedot napsauttamalla image (Tallenna).
    • Tulosta skannatut tiedot napsauttamalla image (Tulosta).
    • Avaa skannatut tiedot toisessa sovelluksessa napsauttamalla image (Avaa sovelluksessa).
    • Liitä skannatut tiedot sähköpostiviestiin napsauttamalla image (Lähetä sähköpostiviesti).
    • Muunna skannattu asiakirja muokattavaksi tekstitiedostoksi napsauttamalla image (Tekstintunnistus). (käytettävissä vain joissakin malleissa)