Hjem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Sende faks med AirPrint (for MFC-modeller) > Send en faks ved bruk av AirPrint (macOS)

Send en faks ved bruk av AirPrint (macOS)

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Kontroller at Brother-maskinen står oppført på skriverlisten til Mac-datamaskinen. Apple TextEdit brukes i eksempelet nedenfor.

image

• AirPrint støtter kun faksdokumenter i svart/hvitt.

1. Kontroller at Brother-maskinen er slått på.
  2. På Mac-datamaskinen åpner du filen du vil sende som faks.
  3. Klikk på Arkiv-menyen, og velg deretter Skriv ut.
  4. Klikk på popup-menyen Skriver, og velg deretter Brother MFC-XXXX - Fax (hvor XXXX er navnet på modellen).
  5. Skriv inn informasjon om mottakeren av faksen.
  6. Klikk på Faks.