Hjem > Skriv ut > Skrive ut fra datamaskinen (Windows) > Skriv ut et dokument (Windows)

Skriv ut et dokument (Windows)

1. Velg utskriftskommandoen i programmet ditt.
  2. Velg Brother XXX-XXXX (hvor XXXX er navnet på modellen din), og klikk deretter på utskriftsegenskapene eller preferanseknappen.
    Skriverdriver-vinduet vises.
    image
  3. Sørg for at du har matet inn riktig papirstørrelse i papirmagasinet.
  4. Klikk på Papirstørrelse-rullegardinmenyen, og velg deretter papirstørrelsen din.
  5. I feltet Orientering velger du alternativet Stående eller Liggende for å angi retningen på utskriften.
    image

Hvis programmet inneholder en lignende innstilling, anbefaler vi at du angir retningen ved hjelp av programmet.

6. Skriv inn antall kopier (1 til 999) du ønsker i Kopier-feltet.
  7. Klikk på Medietype-rullegardinlisten og velg deretter type papir du bruker.
  8. For å skrive ut flere sider på ett enkelt papirark eller skrive ut én side av dokumentet på flere ark, klikker du på Flersideutskrift-rullegardinmenyen og velger alternativene dine.
  9. Endre andre skriverinnstillinger ved behov.
  10. Klikk på OK.
  11. Fullfør utskriftsoperasjonen din.