Endre standardmodusen

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW
Når maskinen er inaktiv eller du trykker på Stop/Exit (Stopp/Avslutt), vil maskinen gå tilbake til modusen du stilte inn.
  • MFC-modellene har modusene Faks, Skanne og Kopiere. Standardmodusen er Faks.
  • DCP-modellene har modusene Skanne og Kopiere. Standardmodusen er Kopiere.
  1. Trykk på Menu (Meny).
  2. Trykk på image eller image for å vise [Hovedoppsett]-alternativet og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Std. Modus]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å vise [Faks]-, [Kopi]- eller [Skann]-alternativet og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på Stop/Exit (Stopp/Avslutt).