Konfigurer Brother-maskinen fra datamaskinen din (Windows)

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
image
Hvis Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) er satt til På, kan du ikke bruke Fjernoppsett.
  1. Gjør ett av følgende:
    • Windows 7

Klikk på image (Start)>Alle programmer>Brother>Brother Utilities.

Klikk på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Verktøy i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Fjernoppsett.

• Windows 8 og Windows 10

Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Verktøy i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Fjernoppsett.

Eksternt oppsettprogram-vinduet vises.
    image
    Når maskinen er tilkoblet via et nettverk, må du skrive inn passordet ved behov.
  2. Konfigurer innstillingene som nødvendig.
    image
    Eksporter
    Klikk for å lagre de gjeldende konfigurasjonsinnstillingene i en fil.
    image
    Klikk Eksporter for å lagre adresseboken eller alle innstillinger for maskinen.
    Importer
    Klikk for å importere en fil og lese dens innstillinger.
    Skriv ut
    Klikk for å skrive ut de valgte elementene på maskinen. Du kan ikke skrive ut dataene før de er lastet opp til maskinen. Klikk på Legg til for å laste opp den nye dataen til maskinen, og klikk deretter på Skriv ut.
    OK
    Klikk for å starte opplasting av data til maskinen og avslutter deretter Eksternt oppsettprogram. Dersom en feilmelding vises, bekreft at dataene dine er korrekt, og klikk deretter på OK.
    Avbryt
    Klikk for å avslutte Eksternt oppsettprogram uten å laste opp data til maskinen.
    Legg til
    Klikk for å laste opp data til maskinen uten å avslutte Eksternt oppsettprogrammet.
  3. Klikk på OK.
  • Hvis datamaskinen din er beskyttet bak en brannmur, og det ikke er mulig å bruke Fjernoppsett, kan det være nødvendig å konfigurere brannmurinnstillingene slik at den tillater kommunikasjon gjennom port nummer 137 og 161.
  • Hvis du bruker Windows-brannmuren og du installerte Brothers’ programvare og drivere fra installasjonsdisken, er de nødvendige brannmurinnstillingene allerede blitt stilt inn.