Hjem > Nettverk > Avanserte nettverksfunksjoner > Synkronisere tiden med SNTP-serveren via Internett-basert styring

Synkronisere tiden med SNTP-serveren via Internett-basert styring

SNTP (Simple Network Time Protocol) brukes til å synkronisere tiden maskinen bruker til pålitelighetskontroll, med SNTP-tidsserveren. (Dette er ikke samme tid som vises på LCD-skjermen til maskinen.) Du kan synkronisere maskinens tid automatisk eller manuelt med UTC (Coordinated Universal Time) fra SNTP-tidsserveren.