Lagre adresseboknumre

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  1. Trykk på image [(Faks)]>[Adressebok].
  2. Utfør følgende trinn:
    1. Trykk på [Rediger].
    2. Trykk på [Legg til ny adr.].
    3. Trykk på [Navn].
    4. Angi navnet med LCD-skjermen (opptil 16 tegn) og trykk deretter på [OK].
    5. Trykk på [Adresse].
    6. Angi nummeret med LCD-skjermen (opptil 20 sifre) og trykk deretter på [OK].
      image
      • Husk å inkludere retningsnummeret når du angir et faks- eller telefonnummer. Avhengig av landet, kan det hende at navn på anroper-ID og logg vises kanskje ikke riktig hvis retningsnummeret ikke er registrert med faks- eller telefonnummeret.
    7. Trykk på [OK].
    For å lagre et annet nummer i adresseboken, gjentar du disse trinnene.
  3. Trykk på image.