Eksportere PC-FAX-adresseboken (Windows)

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Du kan eksportere adresseboken som en ASCII-tekstfil (*.csv), et vKort (et elektronisk visittkort), eller Oppringingsdata for fjerninnstilling og lagre den på datamaskinen din.
  • Du kan ikke eksportere gruppeinnstillingene når du eksporterer Adressebok-dataene.
  1. Gjør ett av følgende:
    • Windows 7

Klikk på image (Start)>Alle programmer>Brother>Brother Utilities.

Klikk på rullegardinlisten, og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Adressebok (Send).

• Windows 8 og Windows 10

Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Adressebok (Send).

Adressebok-dialogboksen vises.
    image
  2. Klikk på Fil-menyen, og velg deretter Eksporter.
  3. Velg ett av følgende:
    • Tekst
      Dialogboksen Velg elementer vises. Gå til trinn 4.
    • vCard
      Du må velge medlemmet som du ønsker å eksportere fra adresseboken din, før du velger dette alternativet.
      Bla gjennom til mappen hvor du vil lagre vKortet, skriv inn navnet på vKortet i Filnavn-feltet og klikk på Lagre.
    • Oppringingsdata for fjerninnstilling
      Bla gjennom til mappen hvor du vil lagre dataene, skriv inn filnavnet i Filnavn-feltet og klikk på Lagre.
  4. I Tilgjengelige elementer-feltet, velg dataene som du vil eksportere, og klikk deretter på Legg til >>-knappen.
    image
    image
    Velg og legg elementene til i den rekkefølgen de skal vises i på listen.
  5. Hvis du eksporterer til en ASCII-fil, under Skilletegn-delen velger du Tabulator- eller Komma-alternativet for å skille datafeltene.
  6. Klikk på OK.
  7. Bla gjennom til mappen på datamaskinen hvor du vil lagre dataene, skriv inn filnavnet og klikk på Lagre.