Hjem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Før du bruker AirPrint > Deaktiver/aktiver AirPrint ved hjelp av Internett-basert styring (nettleser)

Deaktiver/aktiver AirPrint ved hjelp av Internett-basert styring (nettleser)

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Kontroller at Brother-maskinen er koblet til samme nettverk som datamaskinen.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "http://maskinens IP-adresse/" i nettleserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

http://192.168.1.2

3. Intet passord kreves som standard. Skriv inn et passord hvis dette er innstilt og klikk deretter image.
  4. Klikk på Network (Nettverk)-kategorien.
  5. Klikk Protocol (Protokoll)-menyen i den venstre navigasjonslinjen.
  6. Fjern avmerkingen for AirPrint hvis du vil deaktivere AirPrint. Vil du aktivere AirPrint, merker du av for AirPrint.
    image
    AirPrint er aktivert som standard.
  7. Klikk på Submit (Send).
  8. Start maskinen på nytt for å aktivere konfigurasjonen.