Hjem > Skann > Skanne fra datamaskinen (Windows) > Skann ved å bruke ControlCenter4 i hjemmemodus (Windows) > Skanneinnstillinger for ControlCenter4-hjemmemodus (Windows)

Skanneinnstillinger for ControlCenter4-hjemmemodus (Windows)

Innstillinger Gjeldende funksjoner
Åpne i et program OCR Sende e-post Lagre
Filtype -

Ja

Ja

Ja

Målprogram

Ja

Ja

- -
OCR-språk -

Ja

- -
Filnavn - - -

Ja

Skanneplassering - - -

Ja

Vis mappe - - -

Ja

Filstørrelseprioritet - -

Ja

Ja

Filtype
Velg filtypen du ønsker å bruke for de skannede dataene.

For Sende e-post og Lagre

• Windows Bitmap (*.bmp)
  • JPEG (*.jpg) (anbefales for de fleste brukere ved skanning av bilder)
  • TIFF enkelside (*.tif)
  • TIFF flerside (*.tif)
  • Portable Network Graphics (*.png)
  • PDF enkelside (*.pdf) (anbefales for skanning og deling av dokumenter)
  • PDF flerside (*.pdf) (anbefales for skanning og deling av dokumenter)
  • PDF/A enkelside (*.pdf) (anbefales for skanning og deling av dokumenter)
  • PDF/A flerside (*.pdf) (anbefales for skanning og deling av dokumenter)
  • Høy komprimering PDF enkelside (*.pdf)
  • Høy komprimering PDF flerside (*.pdf)
  • Sikker PDF enkelside (*.pdf)
  • Sikker PDF flerside (*.pdf)
  • Søkbar PDF enkelside (*.pdf)
  • Søkbar PDF flerside (*.pdf)
  • XML Paper Specification (*.xps) (XML Paper Specification er tilgjengelig for Windows 7, Windows 8 og Windows 10, og ved bruk av programmer som støtter XML Paper Specification-filer)
  • Microsoft Office Word (*.docx) (Bare tilgjengelig for enkelte modeller)
  • Microsoft Office PowerPoint (*.pptx) (Bare tilgjengelig for enkelte modeller)
  • Microsoft Office Excel (*.xlsx)(Bare tilgjengelig for enkelte modeller)

For OCR

• HTML 3.2 (*.htm)
  • HTML 4.0 (*.htm)
  • Microsoft Excel 2003, XP (*.xls)
  • RTF Word 2000 (*.rtf)
  • WordPad (*.rtf)
  • WordPerfect 9, 10 (*.wpd)
  • Tekst (*.txt)
  • Søkbar PDF enkelside (*.pdf)
  • Søkbar PDF flerside (*.pdf)

Målprogram
Velg målprogrammet fra rullegardinmenyen.
OCR-språk
Angi OCR-språket (optisk tegngjenkjenning) for å samsvare med språket i teksten til det skannede dokumentet.
Filnavn
Klikk Endre for å endre filnavnets prefiks.
Skanneplassering
Velg Mappe eller SharePointradioknappen for å angi hvor du vil lagre de skannede dokumentene.
Vis mappe
Velg dette alternativet for å vise destinasjonsmappen automatisk etter skanning.
Filstørrelseprioritet
Juster datakomprimeringsforholdet for det skannede bildet. Endre filstørrelsen ved å flytte glidebryteren Filstørrelseprioritet mot høyre eller venstre.
Egendefinerte innstillinger
Velg Brukerdef-alternativet, klikk på Egendefinerte innstillinger-knappen og endre deretter innstillingene.
Skanneformat
Velg den nøyaktige størrelsen på dokumentet ditt fra Skanneformat-rullegardinlisten.