Hjem > Introduksjon til Brother-maskinen din > Slik navigerer du LCD-berøringsskjermen

Slik navigerer du LCD-berøringsskjermen

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Trykk fingeren din på LCD-skjermen for å betjene den. For å vise og få tilgang til alle alternativene, trykk på image image eller image image på LCD-skjermen for å bla gjennom dem.

Følgende trinn forklarer hvordan du navigerer gjennom endring av en maskininnstilling. I dette eksemplet endres baklysinnstillingen for LCD-skjermen fra [Lys] til [Med].

VIKTIG
IKKE trykk på LCD-skjermen med en skarp gjenstand, som en penn eller skrivespiss. Dette kan skade maskinen.
MERK
IKKE berør LCD-skjermen rett etter at du har koblet til strømledningen eller slår på maskinen. Dette kan forårsake en feil.
  1. Trykk på image ([Innstill.]).
  2. Trykk på [Alle innst.].
  3. Trykk på image eller image for å vise [Hovedoppsett]-alternativet og trykk deretter på [Hovedoppsett].
    image
  4. Trykk på image eller image for å vise [LCD-innst.]-alternativet og trykk deretter på [LCD-innst.].
    image
  5. Trykk på [Bakgrunnsbel.].
    image
  6. Trykk på [Med].
    image
  7. Trykk på image.