Hjem > Introduksjon til Brother-maskinen din > Tilgang til Brother-verktøy (Windows)

Tilgang til Brother-verktøy (Windows)

Brother Utilities er en programstarter som gir praktisk tilgang til alle Brother-programmer som er installert på datamaskinen.
  1. Gjør ett av følgende:
    • (Windows 7)

Klikk på image (Start)>Alle programmer>Brother>Brother Utilities.

• (Windows 8)

Trykk eller klikk image (Brother Utilities) enten på Start-skjermen eller skrivebordet.

• (Windows 8.1)

Flytt musen til nedre venstre hjørne av Start-skjermen og klikk image (hvis du bruker en berøringbasert enhet, sveip opp fra bunnen på Start-skjermen for å vise Appar-skjermen).

Når Appar-skjermen vises, trykk eller klikk image (Brother Utilities).

• (Windows 10)

Klikk på image>Brother>Brother Utilities.

2. Velg maskinen (hvor XXXX er navnet på modellen din).
    image
  3. Velg operasjonen som du vil bruke.