Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Konfigurer Brother Web Connect > Søke om tilgang til Brother Web Connect

Søke om tilgang til Brother Web Connect

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Vil du bruke Brother Web Connect til å få tilgang til nettbaserte tjenester, må du først be om tilgang for Brother Web Connect fra en datamaskin der Brother-programvaren er installert.
  1. Gå til nettsiden for programmet Brother Web Connect:
    Alternativ
    Beskrivelse

Windows 7

Klikk på image(Start) > Alle programmer > Brother > Brother Utilities deretter på rullegardinlisten, og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Gjør mer i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Brother Web Connect.

Windows 8

Windows 10

Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Gjør mer i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Brother Web Connect.

Windows 8,1

Flytt musen til nedre venstre hjørne av Start-skjermen og klikk image (hvis du bruker en berøringbasert enhet, sveip opp fra bunnen på Start-skjermen for å vise Appar-skjermen).

Klikk på image (Brother Utilities), deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Gjør mer i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Brother Web Connect.

Mac

Klikk på Finder-linjen, Programmer > Brother > Verktøy > Brother Web Connect.

image
    Du kan også få tilgang til nettsiden direkte:

Skriv inn bwc.brother.com på adresselinjen i nettleseren.

Siden for Brother Web Connect åpnes.
    image
    Første gang du starter Brother Web Connect, må du velge land, språk og modellnavn, og deretter klikker du på Neste for å gå til neste trinn, hvor du velger tjenesten du vil ha.
  2. Velg tjenesten du vil bruke.
    image

Den faktiske skjermen kan være annerledes enn skjermen vist ovenfor.

3. Følg skjerminstruksjonene og be om tilgang.
    Den midlertidige ID-en vises når du er ferdig.
    image
  4. Noter ned den midlertidige ID-en din da du trenger den når du skal registrere kontoer på maskinen. Den midlertidige ID-en er gyldig i 24 timer.
  5. Lukk nettleseren.
Nå som du har en tilgangs-ID for Brother Web Connect, må du registrere denne ID-en på maskinen din. Så bruker du maskinen til å åpne nettjenesten du vil bruke.