Hjem > Mobile/Web Connect > Brother iPrint&Scan for mobile enheter

Brother iPrint&Scan for mobile enheter

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Bruk Brother iPrint&Scan til å skrive ut og skanne fra forskjellige mobilenheter.
  • For Android-enheter

Med Brother iPrint&Scan kan du bruke funksjoner på Brother-maskinen direkte fra Android-enheten uten bruk av datamaskin.

Last ned og installer Brother iPrint&Scan fra appen Google Play Store.

• For alle iOS-støttede enheter, inkludert iPhone, iPad og iPod touch

Med Brother iPrint&Scan kan du bruke funksjoner på Brother-maskinen direkte fra iOS-enheten.

Last ned og installer Brother iPrint&Scan fra App Store.

• For Windows-enheter

Med Brother iPrint&Scan kan du bruke funksjoner på Brother-maskinen direkte fra Windows-enheten uten bruk av datamaskin.

Last ned og installer Brother iPrint&Scan fra Microsoft Store.

Mer detaljert informasjon, besøk support.brother.com/ips.