Hjem > Skriv ut > Skrive ut fra datamaskinen (Mac) > Skrive ut et dokument (Mac)

Skrive ut et dokument (Mac)

1. Sørg for at du har matet inn riktig papirstørrelse i papirmagasinet.
  2. Fra et program som Apple TextEdit, klikk på Arkiv-menyen, og velg deretter Skriv ut.
  3. Velg Brother XXX-XXXX (der XXXX er modellnavnet på din maskin).
  4. Skriv inn antall kopier du ønsker i Antall-feltet.
  5. Klikk på Papirstørrelse-hurtigmenyen, og velg deretter papirstørrelsen din.
  6. Velg Retning-alternativet som passer måten du vil skrive ut dokumentet.
  7. Klikk på hurtigmenyen for programmet, og velg deretter Skriv ut innstillinger.
    Skriv ut innstillinger-alternativene vises.
  8. Klikk på Medietype-hurtigmenyen, og velg deretter type papir du bruker.
  9. Endre om nødvendig de andre skriverinnstillingene også.
  10. Klikk på Skriv ut.