Hjem > Skann > Skanne med skanneknappen på Brother-maskinen > Endre innstillinger for Skanne-knappen fra ControlCenter4 (Windows)

Endre innstillinger for Skanne-knappen fra ControlCenter4 (Windows)

1. Klikk på image-ikonet (ControlCenter4) i oppgavelinjen og klikk deretter på Åpne.
  2. Klikk på Enhetsinnstillinger-kategorien.
  3. Klikk på Enhetens skanne-innstillinger-knappen.
    Enhetens skanne-innstillinger-dialogboksen vises.
    image
  4. Klikk på fanen for Skann til-handlingen du vil endre (Bilde, OCR, E-post eller Fil).
  5. Endre innstillingene som nødvendig.
  6. Klikk på OK.
image

Hver fane representerer en av skannemålene, slik det er forklart i tabellen under.

Endre Skann til-innstillingene ved å klikke ønsket kategori og tilpasse ønsket innstilling.

Kategorinavn Tilsvarende funksjon
Bilde Skanne til bilde
OCR Skanne til OCR
E-post Skanne til e-post
Fil Skanne til fil
Innstillinger Gjeldende funksjoner
Bilde OCR E-post Fil
Filtype

Ja

Ja

Ja

Ja

Målprogram

Ja

Ja

- -
OCR-språk -

Ja

- -
Filnavn

Ja

Ja

Ja

Ja

Målmappe eller Skanneplassering

Ja

Ja

Ja

Ja

Vis Lagre som-vinduet - - -

Ja

Vis mappe - - -

Ja

Filstørrelseprioritet

Ja

-

Ja

Ja

Oppløsning

Ja

Ja

Ja

Ja

Skannetype

Ja

Ja

Ja

Ja

Dokumentstørrelse

Ja

Ja

Ja

Ja

Lysstyrke

Ja

Ja

Ja

Ja

Kontrast

Ja

Ja

Ja

Ja

ID-kortskann

Ja

Ja

Ja

Ja

Avanserte innstillinger

Ja

Ja

Ja

Ja

Standard

Ja

Ja

Ja

Ja

Filtype
Velg filtypen du ønsker å bruke for de skannede dataene.
Målprogram
Velg målprogrammet fra rullegardinmenyen.
OCR-språk
Angi OCR-språket for å samsvare med språket i det skannede dokumentet.
Filnavn
Klikk Endre for å endre filnavnets prefiks.
Målmappe
Klikk på mappeikonet for å bla gjennom og velge mappen hvor du vil lagre skannede dokumenter.
Skanneplassering
Velg Mappe eller SharePointradioknappen for å angi hvor du vil lagre de skannede dokumentene.
Vis Lagre som-vinduet
Velg dette alternativet hvis du vil angi et fast mål for den skannede filen hver gang du skanner.
Vis mappe
Velg dette alternativet for å vise destinasjonsmappen automatisk etter skanning.
Filstørrelseprioritet
Juster datakomprimeringsforholdet for det skannede bildet. Endre filstørrelsen ved å flytte glidebryteren Filstørrelseprioritet mot høyre eller venstre.
Oppløsning
Velg en skanneoppløsning fra rullegardinmenyen Oppløsning. Høyere oppløsninger bruker mer minne og har lengre overføringstid, men gir et skarpere skannet bilde.
Skannetype
Velg mellom en rekke fargedybder for skanning.
  • Auto
    Bruk for hvilken som helst type dokument. Denne modusen velger automatisk en passende fargedybde for dokumentet.
  • Svart-hvitt
    Brukes for tekst eller strektegninger.
  • Grå (feilspredning)
    Brukes til fotografier eller grafikk. (Feilspredning er en metode som brukes for å skape simulerte grå bilder uten bruk av ekte grå prikker. Svarte prikker plasseres i et bestemt mønster slik at de ser ut som om de er grå.)
  • Ekte gråskala
    Brukes til fotografier eller grafikk. Denne modusen er mer nøyaktig fordi den bruker opptil 256 gråtoner.
  • 24-biters farge
    Bruk for å lage et bilde med mest nøyaktig fargegjengivelse. Denne modusen bruker opptil 16,8 millioner farger til å skanne bildet, men den krever mest minne og har den lengste overføringstiden.
Dokumentstørrelse
Velg nøyaktig størrelse på dokumentet fra rullegardinlisten Dokumentstørrelse.
  • Hvis du velger alternativet 1 til 2 (A4), blir det skannede bildet fordelt på to A5-dokumenter.
Lysstyrke
Still inn nivået for Lysstyrke ved å dra glidebryteren mot høyre eller venstre for å gjøre bildet lysere eller mørkere. Hvis det skannede bildet er for lyst, velger du et lavere lysstyrkenivå og skanner dokumentet på nytt. Hvis bildet er for mørkt, velger du et høyere nivå for lysstyrke og skanner dokumentet på nytt. Du kan også skrive inn en verdi i feltet for å stille inn Lysstyrke-nivået.
Kontrast
Øk eller reduser Kontrast-nivået ved å dra glidebryteren mot høyre eller venstre. En økning fremhever mørke og lyse områder i bildet, mens en reduksjon avdekker flere detaljer i grå områder. Du kan også skrive inn en verdi i feltet for å angi nivået for Kontrast.
ID-kortskann
Velg denne avmerkingsboksen for å skanne begge sider av et identifikasjonskort til én side.
Avanserte innstillinger
Konfigurer avanserte innstillinger ved å klikke på Avanserte innstillinger i dialogboksen Skanneinnstillinger.
  • Fjerne gjennomslag/mønster
    Fjern bakgrunnsfarge
    Fjern grunnfargen i dokumenter for å gjøre skannede data mer leselige.
  • Roter bildet
    Roter det skannede bildet.
  • Hopp over tom side
    Fjern dokumentets tomme sider fra skanneresultatene.
  • Vise skanningsresultater
    Vis totalt antall sider som er lagret og tomme sider som er hoppet over på datamaskinskjermen.
  • ADF Auto Deskew
    Ved skanning av dokumentet fra ADF-en, korrigerer maskinen forskyvning av dokumentet automatisk.
Standard
Velg dette alternativet for å gjenopprette alle innstillinger til fabrikkinnstillingsverdier.