Lage en forespørsel om sertifikatsignering (CSR)

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
En CSR (Certificate Signing Request – forespørsel om sertifikatsignering) er en forespørsel som er sendt til en sertifiseringsinstans (CA) for å utføre pålitelighetskontroll på berettigelsesbevisene som er i sertifikatet.

Vi anbefaler at du installerer et rotsertifikat fra CA på datamaskinen før du oppretter CSR-en.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "http://maskinens IP-adresse/" i nettleserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).
    Eksempel:

http://192.168.1.2

image
    • Hvis du bruker DNS (Domain Name System) eller aktiverer et NetBIOS-navn, kan du skrive inn et annet navn, som "DeltSkriver" i stedet for IP-adressen.

• For eksempel:

http://DeltSkriver

Hvis du aktiverer et NetBIOS-navn, kan du også bruke nodenavnet.

• For eksempel:

http://brnxxxxxxxxxxxx

Du finner NetBIOS-navnet i nettverkskonfigurasjonsrapporten.

• For Mac, gå til Internett-basert styring ved å klikke på maskinens ikon på Status Monitor-skjermen.
  3. Intet passord kreves som standard. Skriv inn et passord hvis dette er innstilt og klikk deretter image.
  4. Klikk på Network (Nettverk)-kategorien.
  5. Klikk på Security (Sikkerhet)-fanen.
  6. Klikk på Certificate (Sertifikat).
  7. Klikk på Create CSR (Opprett CSR).
  8. Skriv inn en Common Name (Vanlig navn) (kreves) og legg til annen informasjon om Organization (Organisasjon) (valgfritt).
    image
    • Firmadetaljene dine kreves så en CA kan bekrefte identiteten din og til resten av verden.
    • Lengden på Common Name (Vanlig navn) må være mindre enn 64 byte. Angi en identifikator som en IP-adresse, et nodenavn eller et domenenavn som skal brukes ved tilgang til denne skriveren gjennom SSL/TLS-kommunikasjon. Nodenavnet vises som standard. Common Name (Vanlig navn) er nødvendig.
    • En advarsel vises hvis du skriver inn et annet navn i URL-feltet enn fellesnavnet som ble brukt for sertifikatet.
    • Lengden på Organization (Organisasjon), Organization Unit (Organisasjonsenhet), City/Locality (By/sted) og State/Province (Fylke/område) må være mindre enn 64 byte.
    • Country/Region (Land/område) bør være en ISO 3166-landskode bestående av to tegn.
    • Hvis du konfigurerer en X.509v3-sertifikatutvidelse, velger du Configure extended partition (Konfigurer utvidet partisjon)-avmerkingsboksen, og velger deretter Auto (Register IPv4) (Automatisk (registrer IPv4)) eller Manual (Manuelt).
  9. Velg innstillingen fra Public Key Algorithm (Fellesnøkkelalgoritme)-rullegardinlisten. Standardinnstillingen er RSA(2048bit) (RSA (2048 biter)).
  10. Velg innstillingen fra Digest Algorithm (Sammendragsalgoritme)-rullegardinlisten. Standardinnstillingen er SHA256.
  11. Klikk på Submit (Send).
    CSR vises på skjermen. Lagre CSR som en fil eller kopier og lim inn i et online CSR-skjema tilbudt av en sertifiseringsinstans.
  12. Klikk på Save (Lagre).
image
  • Følg CA-policyen din for sendingsmetoden for en CSR til din sertifiseringsinstans.
  • Hvis du bruker rot-CA for bedrifter (Enterprise root CA) i Windows Server 2008/2012/2012 R2/2016, anbefaler vi at du bruker webserveren for sertifikatmalen når du oppretter klientsertifikatet på en sikker måte. For mer detaljert informasjon, gå til modellens Vanlige spørsmål og feilsøking på Brothers support-nettsted support.brother.com. Søk etter "SSL".