Hjem > Maskininnstillinger > Endre maskininnstillinger fra kontrollpanelet > Tabell med innstillinger og funksjoner > Innstillingstabeller (2,7 tommers MFC-modeller med pekeskjerm)

Innstillingstabeller (2,7 tommers MFC-modeller med pekeskjerm)

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

image ([Innstill.])

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivelser

Toner

Toners levetid

Vis omtrentlig gjenværende levetid for toneren.

Testutskrift

Skrive ut en testside.

Nettverk

Trådb. LAN

Tilgang til innstillingsmenyer for lednings-LAN.

WLAN

Tilgang til innstillingsmenyer for WLAN.

Skuffinnstilling

Papirtype

Angi type papir i papirmagasinet.

Papirstr.

Still inn formatet på papiret i papirmagasinet.

Kontr. størrelsen

Velg om en melding som forteller deg at størrelse og type papir i maskinen og maskinens papirstørrelse- og papirtypeinnstillinger samsvarer, skal vises eller ikke.

Wi-Fi Direct

-

Tilgang til innstillingsmenyer for Wi-Fi Direct.

Økomodus

-

Slå følgende maskininnstilling på samtidig.

• Tosidig utskrift:Langside (Bare tilgjengelig for enkelte modeller)
  • Hvilemodus-tid:0Min
  • Dimme-timer:10Sek

Alle innst.

-

Konfigurer de detaljerte innstillingene.

[Alle innst.]>[Hovedoppsett]

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivelser

Skuffinnstilling

Papirtype

Angi type papir i papirmagasinet.

Papirstr.

Still inn formatet på papiret i papirmagasinet.

Kontr. størrelsen

Velg om en melding som forteller deg at størrelse og type papir i maskinen og maskinens papirstørrelse- og papirtypeinnstillinger samsvarer, skal vises eller ikke.

Volum

Ringelyd

Juster ringevolumet.

Signal

Juster volum til pipetone.

Høyttaler

Juster høyttalervolumet.

LCD-innst.

Bakgrunnsbel.

Juster lysstyrken til LCD-skjermens bakgrunnsbelysning.

Dimme-timer

Angi hvor lenge LCD-skjermens bakgrunnsbelysning skal være på etter at du går tilbake til Hjem-skjermen.

Skjerminnst.

Skann skjerm

Angi standard skanneskjerminnstillinger.

Økologi

Økomodus

Slå følgende maskininnstilling på samtidig.

• Tosidig utskrift:Langside(Bare tilgjengelig for enkelte modeller)
  • Hvilemodus-tid:0Min
  • Dimme-timer:10Sek

Tonersparing

Forleng tonerkassettens levetid.

Hvilemodus-tid

Angi antall minutter før maskinen går i hvilemodus.

Stille modus

Reduser utskriftsstøyen.

Autoavsteng.

Still inn antall timer som maskinen skal være i dvalemodus før den slår seg av. Velg Av hvis du ikke ønsker at maskinen skal gå inn i avstengingsmodus.

Innstillingslås

Sett passord

Begrens uautoriserte brukeres mulighet til å endre maskinens innstillinger.

Lås av⇒på

Bytt toner

-

Still inn maskinen til å fortsette utskriften etter at LCD-skjermen viser Bytt toner.

[Alle innst.]>[Snarveisinnstillinger]

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivelser

(Velg snarveiknapp.)

Gi nytt navn

Skifte navn på snarveien.

Rediger

Endre snarveisinnstillingene.

Slett

Slette snarveien.

[Alle innst.]>[Faks]

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivelser

Mottak oppsett

Motta-modus

-

Velg mottaksmodusen som best passer dine behov.

Utsatt svar

-

Still inn antall ringesignaler før maskinen svarer i modiene Fax og Fax/Tel.

F/T-ringetid

-

Still inn varighet av dobbeltringing i Fax/Tel-modus.

Forh.vis. faks

-

Se mottatte fakser på LCD-skjermen.

Faksdeteksjon

-

Motta faksmeldinger automatisk når du svarer på et anrop og hører fakstoner.

Fjernakt. kode

-

Besvar anrop fra et biapparat eller en ekstern telefon og bruk koder til å slå på eller av de eksterne kodene. Du kan personliggjøre kodene.

Auto reduksjon

-

Reduser størrelsen på innkommende fakser.

PC mottak

-

Still inn maskinen til å sende fakser til datamaskinen.

Du kan slå på sikkerhetsfunksjonen Sikkerhetsutskrift.

Minnemottak

-

Still inn maskinen til å videresende faksmeldinger, lagre innkommende fakser i minnet (slik at du kan hente dem mens du er borte fra maskinen).

Hvis du velger faksvideresending kan du slå på sikkerhetsfunksjonen Sikkerhetsutskrift.

Stempel for faksmottak

-

Skriv ut klokkeslett og dato for mottak øverst på de mottatte faksene.

Tosidig

-

Skriv ut mottatte fakser på begge sider av papiret.

Opprett sending

Forside

-

Sett opp dine egne kommentarer på faksforsiden.

Auto. nr.-rep.

-

Stiller maskinen inn til å slå det siste faksnummeret om igjen etter fem minutter hvis faksen ikke ble sendt fordi linjen var opptatt.

Mottaker

-

Still maskinen inn til å vise målinformasjon på LCD-skjermen ved faksoppringing.

Antisøppelfaks

Register

-

Registrer spesifikke faksnummer i blokkeringslisten for å unngå at du får faks fra de nummerne.

Slett

-

Slette nummeret fra blokkeringslisten.

Skriv rapport

-

Du kan skrive ut en liste over registrerte faksnumre i blokkeringslisten.

Rapportinnstilling

Sende rapport

-

Velg første oppsett for sendingsverifiseringsrapporten.

Akt.Rapp.Int.

Akt.Rapp.Int.

Angi intervallet for automatisk utskrift av faksaktivitetsrapporten.

Hvis du velger et annet alternativ enn Av og Hver 50. faks, kan du stille inn ønsket tid for alternativet.

Hvis du velger Hver 7. dag, kan du angi ukedagen.

Tid

Hvis du velger et annet alternativ enn Av og Hver 50. faks, kan du stille inn ønsket tid for alternativet.

Hvis du velger Hver 7. dag, kan du angi ukedagen.

Dag

Hvis du velger Hver 7. dag, kan du angi ukedagen.

Skriv dokument

-

-

Skriv ut mottatte fakser som er lagret i maskinminnet.

Fjernst.kode

-

-

Legg inn din egen kode for fjerninnhenting.

Ringebegrensninger

Numerisk tastatur

-

Still inn maskinen til å begrense oppringing når talltastaturet brukes.

Adressebok

-

Still inn maskinen til å begrense oppringing når adresseboken brukes.

Snarveier

-

Still inn maskinen til å begrense oppringing når en snarvei brukes.

Jobb I Kø

-

-

Kontroller hvilke programmerte jobber som er i maskinminnet og avbryt valgte jobber.

Diverse

Distinktive

(For Danmark)

Distinktive

Slå på telefonselskapets Særskilte ringetone-abonnementstjeneste for å registrere ditt nye ringesignal på maskinen.

Ringemønster

Registrer ditt nye ringesignal på maskinen.

Oppringer ID

(Kun tilgjengelig i noen land.)

-

Aktiver eller deaktiver for å se nummeret (eller navnet) til den som ringer deg.

[Alle innst.]>[Skriver]

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivelser

Emulering

-

-

Velg emuleringsmodusen.

Utskriftsalt.

Skrifttype

HP LaserJet

Skriver ut en liste over maskinens interne fonter.

BR-Script 3

Testutskrift

-

Skrive ut en testside.

Tosidig

Tosidig utskrift

-

Aktiver eller deaktiver 2-sidig utskrift og velg lang eller kort kant.

Enkeltbilde

-

For en utskriftsjobb hvor den siste siden er et 1-sidig bilde, velg Ensidig mating-alternativet for å redusere utskriftstiden.

Autom. fortsett

-

-

Velg denne innstillingen hvis du ønsker at maskinen skal slette papirstørrelsesfeil og bruke papiret i skuffen.

HP-skuffkommando

-

-

Velg riktig versjon av HP LaserJet-skuffemulering.

Tilbakestill skriver

-

-

Gjenoppretter skriverinnstillingene til fabrikkinnstillingene.

[Alle innst.]>[Nettverk]

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivelser

Trådb. LAN

TCP/IP

BOOT method

-

Velger oppstartsmetoden som passer best for dine behov.

IP-adresse

-

Angi IP-adressen.

Subnet mask

-

Angi subnettmasken.

Gateway

-

Angi gatewayadressen.

Nodenavn

-

Tast inn nodenavnet.

(opptil 32 tegn)

WINS-konfigurasjon

-

Velg WINS-konfigureringsmodusen.

WINS-server

Primær

Spesifiser IP-adressen for den primære WINS-serveren.

Sekundær

Spesifiser IP-adressen for den sekundære WINS-serveren.

DNS-server

Primær

Spesifiser IP-adressen for den primære DNS-serveren.

Sekundær

Spesifiser IP-adressen for den sekundære DNS-serveren.

APIPA

-

Still inn maskinen til å tildele IP-adressen automatisk fra det koblingslokale adresseområdet.

IPv6

-

Slå IPv6-funksjonen av eller på. For mer detaljert informasjon, gå til modellens Vanlige spørsmål og feilsøking på Brothers support-nettstedsupport.brother.com.

Estimer

-

-

Velg Ethernet-koblingsmodus.

Kablet status

-

-

Vis gjeldende kabelstatus.

MAC-adresse

-

-

Vis maskinens MAC-adresse.

Angi som standard

-

-

Gjenopprett innstillingene for kablet nettverk til fabrikkinnstillingene.

Kablet aktivert

-

-

Slå kablet LAN-grensesnitt av eller på manuelt.

WLAN

TCP/IP

BOOT method

-

Velger oppstartsmetoden som passer best for dine behov.

IP-adresse

-

Angi IP-adressen.

Subnet mask

-

Angi subnettmasken.

Gateway

-

Angi gatewayadressen.

Nodenavn

-

Tast inn nodenavnet.

(opptil 32 tegn)

WINS-konfigurasjon

-

Velg WINS-konfigureringsmodusen.

WINS-server

Primær

Spesifiser IP-adressen for den primære WINS-serveren.

Sekundær

Spesifiser IP-adressen for den sekundære WINS-serveren.

DNS-server

Primær

Spesifiser IP-adressen for den primære DNS-serveren.

Sekundær

Spesifiser IP-adressen for den sekundære DNS-serveren.

APIPA

-

Still inn maskinen til å tildele IP-adressen automatisk fra det koblingslokale adresseområdet.

IPv6

-

Slå IPv6-funksjonen av eller på. For mer detaljert informasjon, gå til modellens Vanlige spørsmål og feilsøking på Brothers support-nettstedsupport.brother.com.

Inst.veiviser

-

-

Konfigurer innstillinger for trådløst nettverk manuelt.

WLAN-assistent

-

-

Konfigurer trådløse nettverksinnstillinger ved hjelp av Brother-installasjonsdisken.

WPS

-

-

Konfigurer innstillingene til det trådløse nettverket ved å bruke direktevalgmetoden.

WPS m/PIN-kode

-

-

Konfigurer innstillingene for det trådløse nettverket med WPS med en PIN-kode.

WLAN status

Status

-

Vis gjeldende status til det trådløse nettverket.

Signal

-

Vis gjeldende signalstyrke til det trådløse nettverket.

SSID

-

Vis gjeldende SSID.

Komm. modus

-

Vis gjeldende kommunikasjonsmodus.

MAC-adresse

-

-

Vis maskinens MAC-adresse.

Angi som standard

-

-

Gjenopprett innstillingene for trådløst nettverk til fabrikkinnstillingene.

WLAN aktivt

-

-

Slå på trådløs nettverkstilkobling.

Wi-Fi Direct

Trykknapp

-

-

Konfigurer nettverksinnstillinger for Wi-Fi Direct ved hjelp av ettrykksknappen.

PIN-kode

-

-

Konfigurer nettverksinnstillingene for Wi-Fi Direct ved hjelp av WPS med PIN-kode.

Manuell

-

-

Konfigurer innstillingene til Wi-Fi Direct-nettverket manuelt.

Gruppeeier

-

-

Angi din maskin som gruppeeieren.

Enhetsinformasjon

Enhetsnavn

-

Vis maskinens enhetsnavn.

SSID

-

Vis gruppeeiers SSID.

Når maskinen ikke er koblet til, viser LCD-skjermen Ikke tilkoblet.

IP-adresse

-

Vis maskinens gjeldende IP-adresse.

Statusinformasjon

Status

-

Vis gjeldende status for Wi-Fi Direct-nettverket.

Signal

-

Vis gjeldende signalstyrke for Wi-Fi Direct-nettverket.

Når maskinen fungerer som gruppeeier, viser LCD-skjermen alltid et sterkt signal.

I/F-aktivert

-

-

Slå på eller av Wi-Fi Direct-tilkoblingen.

NFC

(Bare tilgjengelig for enkelte modeller)

-

-

-

Slå NFC-funksjonen av eller på.

Innstill. for internettilkobling

Proxyinnstillinger

Proxytilkobling

-

Endre innstillingene for Internett-tilkobling.

Adresse

-

Port

-

Brukernavn

-

Passord

-

Nullst. nettv.

-

-

-

Gjenopprett alle nettverksinnstillingene til fabrikkinnstillingene.

[Alle innst.]>[Skriv rapport]

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivelser

Sende rapport

Vis på LCD

Vis en sendingsverifiseringsrapport for den siste sendingen.

Skriv rapport

Skriv ut en sendingsverifiseringsrapport for den siste sendingen.

Adressebok

-

Skriv ut en liste over navn og numre som er lagret i adresseboken.

Faksjournal

-

Skriv ut en liste med informasjon om de siste 200 innkommende og utgående faksene.

(TX betyr sende. RX betyr motta.)

Brukervalg

-

Skriv ut en liste over innstillingene dine.

Skriverinnstillinger

-

Skriv ut en liste over skriverinnstillingene dine.

Nettverkskonfigurasjon

-

Skriv ut en liste over nettverksinnstillingene dine.

Skriv ut fillis.

-

Skriv ut en liste over data som er lagret i maskinens minne.

Trommel-punktutskrift

-

Skriv ut trommelens punktkontrollark.

WLAN-rapport

(For modeller med funksjon for trådløst nettverk)

-

Skriv ut resultatet for den trådløse LAN-tilkoblingen.

Anrops-ID-logg

(Kun tilgjengelig i noen land.)

-

Velg et nummer fra Oppringer-ID-historikken og send deretter en faks til nummeret, legg til nummeret i adresseboken eller slett nummeret.

[Alle innst.]>[Maskininfo]

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivelser

Serienummer

-

Kontroller maskinens serienummer.

Fastvareversjon

Hovedversjon

Kontroller maskinens fastvareversjon.

Sub1-versjon

Fastvareoppdatering

-

Oppdater maskinen med den nyeste fastvaren.

Fastvare autosjekk

-

Vis fastvareinformasjon på Hjem-skjermbildet.

Sideteller

Totalt

Kontroller antall sider maskinen har skrevet ut.

Faks

Kopi

Skriv ut

Annet

Levetid for deler

Trommel

Kontroller hvor mange prosent av rekvisita sin levetid som gjenstår.

[Alle innst.]>[Grunn oppsett]

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivelser

Dato og klokke

Dato

Legg til dato og klokkeslett på skjermen og i topptekstene på fakser du sender.

Tid

Klokketype

Velg timeformat (12 timer til 24 timer).

Auto sommertid

Still inn maskinen til å skifte automatisk til sommertid.

Tidssone

Angi tidssonen din.

Apparatets ID

Faks

Skriv inn ditt navn og faksnummer slik at det vises på hver side du fakser.

Tlf.

Navn

Tone/Puls

-

Velg oppringingsmodusen.

Ringetone

-

Reduser pausen for summetonedeteksjon.

Linje Valg

-

Velg telefonlinjetypen.

Kompatibilitet

-

Juster utjevningen for sendeproblemer.

VoIP-tjenesteleverandører tilbyr faksstøtte ved hjelp av ulike standarder. Hvis du regelmessig får faksoverføringsfeil, velger du Grunnleggende (for VoIP).

Nullstill

Tilbakestilling av maskin

Gjenopprett alle maskininnstillinger som du har endret.

Nullst. nettv.

Gjenopprett alle nettverksinnstillingene til fabrikkinnstillingene.

Adressebok og faks

Slett alle lagrede telefonnumre og faksinnstillinger.

Alle innst.

Gjenopprett alle maskinens innstillinger til fabrikkinnstillingene.

Fabrikkinnstilling

Gjenopprett alle innstillinger til fabrikkinnstillingene.

Lokalt språk

(Kun tilgjengelig i noen land.)

Endre språket på LCD-skjermen.