Hjem > Faks > Motta en faks > Innstillinger for mottaksmodus > Motta en faks ved slutten av en telefonsamtale

Motta en faks ved slutten av en telefonsamtale

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Hvis du snakker i telefonen som er koblet til Brother-maskinen og den andre parten også snakker i en telefon som er koblet til hans faksmaskin, kan den andre parten på slutten av samtalen sende deg en faks før dere begge legger på.

Maskinens ADF må være tom.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Spør den andre parten om å plassere dokumentet i deres maskin og trykk på Start eller Send-knappen.
  2. Når du hører CNG-tonene (pipelyder som gjentas sakte), trykk på Start.
  3. Trykk på image for å motta en faks.
  4. Legg på røret til det eksterne håndsettet.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Spør den andre parten om å plassere dokumentet i deres maskin og trykk på Start eller Send-knappen.
  2. Når du hører CNG-tonene (pipelyder som gjentas sakte), trykk på [Start faks].
    image
    • Hvis LCD-skjermen er mørk for hvilemodus, berør den for å vise [Start faks].
    • Hvis maskinen er i automatisk gjenoppringningsmodus, vent til den er ferdig og prøv igjen.
  3. Trykk på [Motta] for å motta en faks.
  4. Legg på røret til det eksterne håndsettet.