Hjem > Maskininnstillinger > Endre maskininnstillinger fra datamaskinen > Endre maskininnstillinger ved hjelp av fjernoppsett

Endre maskininnstillinger ved hjelp av fjernoppsett

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Med Fjernoppsett-programmet kan du konfigurere mange av Brother-maskinens innstillinger fra datamaskinen din. Når du starter Fjernoppsett, blir innstillingene på Brother-maskinen automatisk lastet ned til datamaskinen og vises på skjermen din. Hvis du endrer innstillingene på datamaskinen, kan du laste dem direkte opp til maskinen.