Hjem > Skann > Skanne med skanneknappen på Brother-maskinen > Konfigurer sertifikat for Signed PDF

Konfigurer sertifikat for Signed PDF

Dersom du velger signert PDF for skannefunksjoner, må du konfigurere et sertifikat på maskinen ved hjelp av Internett-basert styring.
For å bruke Signed PDF, må du installere et sertifikat på maskinen og datamaskinen.
  1. Start nettleseren din.

Skriv inn "http://maskinens IP-adresse/" i nettleserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen eller navnet til utskriftsserveren). For eksempel: http://192.168.1.2

Passord kreves ikke som standard. Hvis du tidligere har angitt et passord, skriver du det inn og klikker på image.

2. Klikk på Administrator-kategorien.
  3. Klikk Signed PDF (Signert PDF)-menyen i den venstre navigasjonslinjen.
    Konfigurasjonsdialogboksen for Signed PDF vises.
    image
  4. Klikk på Select the Certificate (Velg sertifikatet)-rullegardinmenyen og velg deretter sertifikatet.
  5. Klikk på Submit (Send).